CS Timișul Şag – ACS Pobeda Star Bîșnov 3-1 (1-1): FOTO

Vreme la fel de favorabilă fotbalului și în cea de-a doua sâmbătă din noiembrie, după-amiază de la ora 14 derulându-se pe un gazon bun al arenei comunale din Șag un duel din cea de-a doua pătrime a clasamentului ligii a patra timișene, între gazda campioană de toamnă a ediției trecute în ”D” și un fost lider al actualei campanii, câtă vreme obținea puncte în deplasare. De astă dată însă, galben-albaștrii au repetat figura de a lega două victorii acasă, pe când ”bulgarii”, odată învinși în premieră afară la borna cu ghinion lor cu numărul 13, au pierdut și a doua ieșire la rând… CS Timișul Şag – ACS Pobeda Star Bîșnov 3-1 (1-1).

Învinsă sâmbăta trecută cu 3-1 la Făget, CS Timișul a ținut să se reabiliteze în fața propriilor simpatizanți și a deschis scorul după prima jumătate de oră a partidei din antepenultima rundă a turului, preluând apoi din nou conducerea și după primul sfert de oră al reprizei a II-a, asta după ce alb-albaștrii din Dudeștii Vechi egalau în prelungirile mitanului întâi. În cele din urmă, emoțiile amfitrionilor din Șag aveau să fie complet risipite, și tot în prelungiri, 3-1 la potou…

Iar după jocul prestat de gazde, succesul elevilor pregătiţi de Florin Damian nu constituie o surpriză, fie și în faţa ”bulgarilor” de la Pobeda, de fiecare dată o nucă greu de spart iar apoi de digerat. Astăzi însă, evoluţia mai ştearsă a vizitatorilor, descinși după un victorios 3-2 vinerea trecută pe ”Hristo Stoichkov” cu Cocoșul, a făcut ca după cele 94 de minute Timișul să curgă mai lin cu două goluri avans.

Localnici aveau să deschidă scorul în minutul 32, când Moroşanu i-a pasat lui Levente Izsak la 16 metri iar acesta, cu un lob de nota 10 peste portarul Ciui, a marcat pentru 1-0.

În minutul 37, gazdele au solicitat o lovitură de la 11 metri la faultul comis asupra lui Moroşanu dar jocul a continuat. Iar contrar cursului său, în prelungiri (minutul 45+1), oponenții în deplasare au egalat în urma unui contraatac rapid pe flancul drept, purtat de Fabian Novac, care a intrat în careu şi cu un şut la colţul lung a reamintit de isprăvile afară ale ”bulgarilor” din prima jumătate a turului. Plasa porții lui Vazda era și aceasta scuturată și se auzea fluierul arbitrului Alexandru Manea…

După pauză însă CS Timişul a zburdat tot mai în voie pe teren iar în minutul 62 a preluat conducerea printr-un eurogol semnat de servantul de la deschiderea de scor, Bogdan Moroşanu, cu un şut de la 16 metri spre vinclu… 2-1. Iar după acest gol mai rata noul intrat Rareș Anghel, chiar două situaţii mari de a înscrie, ceea ce nu s-a mai întâmplat și în cel de-al patrulea minut de prelungiri, când Raul Dragomirescu l-a răzbunat, țâșnind singur spre poartă și driblându-l până şi pe Ciui, pentru a marca în poarta goală: 3-1.

Și mare bucurie în tabăra gazdelor, care s-au bucurat din plin la așezarea cireșii pe tort, 3-1 prin care s-au mai apropiat la puncte de alb-albaștri. Triumf care completează secvența rezultatelor acasă de la 0-4 la 3-1, 4-3, 1-1, 2-0, 1-1, 2-0 și… 3-1. Trăgând linie, 8 5 2 1 16-11 17 puncte. În contrast, Pobeda a glisat de la victorii și remize în deplasare, în ordine 3-1, 2-2, 2-2, 1-0 și din nou 1-0, la aceste prime două înfrângeri afară, cu 1-0 la Dudeștii Noi și 3-1 astăzi.

De remarcat și că rezerva Dinu Golea a fost eliminat de pe bancă în minutul 48 după ce a primit cartonaşul galben la insistenţele asistentului Petru Gaşpar, ca apoi să încaseze încă unul pentru a-i fi reproşat asistentului în gura mare ”nu uita că ai desființat o echipă” .

Au jucat următoarele formaţii:

Timişul: Pavel Vazda – Sergiu Doda (min. 88, Alexandru Bercea), Fabian Moga, Bogdan Costea, Cristian Seculin, Raul Dragomirescu, Gheorghe Costescu, Mădălin Semenea (min. 90, Florin Damian), Bogdan Moroşanu, Dejan Ianoşev (min. 82, Alin Flavius Roşu), Levente Izsak (min. 62, Rareş Anghel).

Antrenor Florin Damian.

Rezerve: Cristian Ciobanu, Denis Stein, Raul Boboiciov.

Pobeda: Alexandru Ciui – Gabriel Drăguş, Rafael Mirciov, Marius Matei, Ioan Kalapiş, Emanuel Michi (min. 62, Daniel Vasilcin), Eugen Ciocan, Raul Boboiciov, Ioan Boboiciov, Dragoş Rusu (min. 62, Alin Stroe), Fabian Novac.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Rezerve: Gheorghe Stoianov, Dragan Babuşcov, Dinu Golea, Petru Roncov, Cătălin Cîrjan.

Au arbitrat: Alexandru Manea – Petru Gaşpar şi Marius Talpoş. Observator de arbitri Ioan Manole, iar delegat de joc Florian Mierea.

Plus 40 de fotografii – clic pe imagine pentru mărire… Rezultatele, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: