Aradul peste, Timişul suferă… CS Vladimirescu 2003 – Flacăra Făget 3-1 (1-1)

Flacăra Făget este cu un picior în groapa Diviziei D Timiş după eşecul cu 3-1 înregistrat sîmbătă seară lîngă Arad, la CS Vladimirescu 2003, care a urcat astfel două locuri în clasament, distanţîndu-se la 6 puncte de ocupanta locului 14, Mama Mia, respectiv la 9 de ceilalţi timişeni, învinşii lor de astăzi. Au marcat Alin Mihai (8´, 56´) şi Georgiu (75´) respectiv Zetoun (26´). Aşadar să fie Vladimirescu salvatorul… Aradului? Şi tocmai în detrimentul timişencelor?

Flacăra, din nou cu antrenorul Marius Baciu în teren, n-a mai repetat remiza albă de la Gloria CTP, şi pare sortită a reveni după numai un an în catacombele eşalonului patru.

De fiecare dată merg cu plăcere la Vladimirescu, să urmăresc partidele echipei pe teren propriu. Bucuria se opreşte însă la intrarea în stadion: un oarecare Roşca Ciprian, care s-a autointitulat cu denumirea pompoasă de director sportiv, îşi bate joc de toată lumea. Nu ştiu care îi sunt atribuţiile, dar consider că e de datoria lui să pună la dispoziţie componenţa celor două echipe. Noroc cu domnii Corocan şi Terheş, observatorii partidei, care au avut amabilitatea şi ne-au oferit lămuririle necesare.

Se pare că C. S. Vladimirescu a rezolvat în mare măsură problemele celorlalte două echipe arădene şi a învins mai uşor decât ne aşteptam pe Flacăra Făget. Marea dezamăgire a constituit-o Speroni, care a avut o evoluţie mediocră, înşelând aşteptările tuturor, chiar şi ale lui Adrian Falub, antrenorul UTA-ei, venit special să îl urmărească.

Gazdele s-au impus mult prea uşor, datorită zvâcnirilor de orgoliu ale jucătorilor consacraţi din echipă, care au adus liniştea mult dorită. Şi acum îmi răsună strigătul jucătorilor de la Vladimirescu: „Să vină banii la băieţi!” E oare un avertisment simptomatic? 

C.S. VLADIMIRESCU – FLACĂRA FĂGET  3 – 1 (1-1)

Sâmbătă, 12 mai 2012; Stadion: Vladimirescu; Teren: bun; Spectatori: 150.

Arbitri: Popa Sergiu – Mărginean Adrian, Damian Alin (Aiud). Observatori: Corocan Adrian (Reşiţa), Terheş Alexandru (Oradea).

Au marcat: MIHAI ALIN (min. 8)  la centrarea lui Ciubâncan, a reluat cu latul în poartă; ZETOUN (min. 26), cu o execuţie de excepţie, reia din apropiere; MIHAI ALIN (min. 56), la o ezitare colectivă a oaspeţilor, intră cu mingea la picior în poartă; GEORGIU (min. 76), la o centrare a lui Rus, împinge mingea cu latul în poartă.

C.S. VLADIMIRESCU: Rusu – Coca, Sighete, Mirciov, Istin – BANILIEVICI (cpt.), Petrescu (74 GEORGIU), Kocsis (84 Leucuţa), Ciubâncan (80 Cozea) – Mihai (73 Negru) – Rus. Antrenor: Cristian Sculici.

FLACĂRA FĂGET: Rădulescu – Furdean (73 Covaci), Pistol (80 Jichici), Ţuculea, Toma – OLAYENI, Baciu (84 Drăgan), GĂLAN (cpt.), Mihuţa – Speroni, ZETOUN. Antrenor: Marius Baciu.

Cartonaşe galbene: Alin Mihai – Ţuculea, Toma, Zetoun. Cartonaş roşu: Ţuculea.

FC Hunedoara a trecut cu 4-1 de Jiul Petroşani, rămînînd la 4 puncte în urma Recaşului, lider al seriei. Marţi seară (ora 18), în runda a 27-a, codaşele Mama Mia şi Flacăra, aflate pe poziţii retrogradante, primesc vizita lui FC Hunedoara respectiv CFR Simeria.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Aradul peste, Timişul suferă… CS Vladimirescu 2003 – Flacăra Făget 3-1 (1-1)

  1. Calin spune:

    Fagetul va reveni unde le este locul,in judet. Asa e cand de echipa se ocupa „atotstiutori” gen Traiculescu. A promovat echipa cu aranjamente, apoi a tepuit trei sfert de echipa, s-a dat mare conducator si acum isi arata adevarata valoare. Pacat de orasul Faget, pacat ca nu s-a gasit cineva care sa-i dea un sut in fund acestui pitic bufon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × = 27

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: