CS Vulturii 2009 Lugoj, mulţumită de proba lui Roman în amicalul cu Naţional Sebiş: 2-0 (0-0)

Atractiv derby timişean mâine de la ora 15, în etapa a 19-a din C4, pe care Sporttim îl va transmite în format live text de la faţa locului, din Giarmata, între CS Millenium şi Mama Mia Becicherecu Mic, dar până atunci, câteva cuvinte despre cea de-a treia grupare de liga a treia din judeţul nostru, „Vulturii”, clasată pe 7 şi care va juca abia vinerea viitoare, în 28 martie, acasă cu Muncitorul Reşiţa…

CS Vulturii 2009 Lugoj şi Naţional Sebiş au profitat în această după-amiază, de la ora 16, că au mâine pauză competiţională în Liga a III-a, stând în aşteptare pe fondul numărului restrâns de cluburi din seriile eşalonului nimănui, şi au disputat un joc de verificare, mulţumitor pentru timişeni şi antrenorul lor, Ilie Rotariu, care a testat cu această ocazie un potenţial recrut.

Vulturii s-a impus pe teren propriu cu 2-0 în dauna liderului din C5, prin reuşitele lui Rogozinaru, de pe punctul cu var, după ce Stoica obţinea în minutul 62 un penalty, respectiv Pop, în minutul 76.

După ce gafele individuale i-au lăsat pe lugojeni cu buza umflată la jocul de campionat pierdut clar acasă, 1-4 (0-3) cu cei din Caransebeş, asemenea erori n-au mai apărut şi în jocul amical, de care Ilie Rotariu s-a declarat „foarte mulţumit, ca o dovadă că în campionat a fost un accident. Sunt convins că avem o echipă bună şi astăzi a demonstrat-o cu prisosinţă. Naţional Sebiş este o formaţie solidă, bună, dar cred că este totuşi sub nivelul Caransebeşului”.

Portarul Iordache, Rogozinaru şi Stoica au evoluat tot meciul, alţi 8 componenţi fiind însă înlocuiţi la pauză, printre care şi un jucător aflat în probe, care a dat satisfacţie, şi anume Roman, în vârstă de 23 de ani, trecut pe la UTA sau Gloria Bistriţa, şi care va fi cel mai probabil legitimat.

Cu Roman fundaş dreapta, Vulturii a început partida în alcătuirea Iordache – Roman, Vlădia, Loga, Neagu – Precupanu, Rogozinaru, Ploscariu, Ardelean – Radosav, Stoica, iar la reluare, din minutul 46, le-a dat minute şi lui Ivaşcu, Ţoţu, Ştreangă, Marta, Pop, Vînătu, Dobra şi Hîrdău.

N-au putut fi utilizaţi, fiind indisponibili din cauza accidentărilor, portarii Micşa şi Dragostin, precum şi Miculescu.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: