CSC Dudeștii Noi și Carani înving acasă, Seceani remizează la Parța

De  la o etapă cu 5 victorii în deplasare și două remize, la una cu cinci succese pe teren propriu și tot atâtea rezultate de egalitate, acesta fiind bilanțul în oglindă la încheierea rundei a XXI-a în Divizia D Timiș, una în care s-a înregistrat al doilea cel mai mare număr total de goluri marcate de formațiile organizatoare, 26. Încă 14 au înscris oaspeții, nu multe în partidele de duminică de la ora 15, când s-au jucat ultimele trei meciuri din cadrul celei de-a patra etape din retur.

Remiza zilei, obținută de cei din Seceani la o nou-promovată… CS Flacăra Parţa – AS Seceani 2-2 (0-1).

Au marcat: Andrei Mogoş (min. 50) şi Dan Dragotescu (min. 57), respectiv o ”dublă” pentru Eduard Codrean, în minutele 10 şi 63.

De menţionat și faptul că trupa lui Adrian Bungău a evoluat timp de 50 de minute în 10 jucători, Marco Giurasevici fiind eliminat de pe teren pentru lovirea unui adversar.

Flacăra este la a doua remiză consecutivă, pe când AS Seceani a strâns momentan mai puține puncte în 2019 decât gazda sa, numai 4 din 12 posibile. În tur a fost exact acelaşi 2-2…  

Au arbitrat: Raul Ciev – Călin Cimponeriu şi Cătălin Avădanei. Observator de arbitri  Ioan Popa iar delegat de joc a fost Alexandru Onaca.

Patru victorii din 4 apariții pentru elevii lui Cosmin Stan – foto pagina I, marcator și el… ACS Carani – ACS Voinţa Maşloc 3-1 (0-0).

Au înscris: Mahadi Kayondo (min. 55), Cosmin Stan (min. 75) şi Dumitru Schinteie (min. 88), respectiv Alexandru Rus (min. 83).

Voința, care a stat etapa trecută, a rămas la cota 0 în ceea ce privește punctele agonisite în retur, dar în schimb a marcat măcar primul gol. 

Cea mai frumoasă reușită a meciului a fost semnată de Schinteie cu un şut de la 30 de metri, direct la vinclu.

De menţionat și aspectul că Robert Hriţcan, de la vizitatori, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 58.

Gazdele şi-au luat revanşa după ce în tur a fost 3-2.  

Au arbitrat: Alexandru Manea – Patrik Sandu şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Daniel Ionescu iar delegat de joc a fost Gheorghe Medişanu.

Nou-promovații au ajuns la cea de-a treia victorie succesivă la zero și încă n-au primit gol în retur… CSC Dudeştii Noi – ASO Deta 3-0 (1-0).

Cele trei goluri pentru trupa lui Valentin Miculescu au fost marcate de Răzvan Plopeanu (min. 20), Valentin Danci (min. 66) şi Sebastian Lobonea (min. 79), care a atins ”cota” 11 a golurilor în această stagiune.

Din minutul 58, oaspeţii au rămas în 10 jucători, Alin Crişanov fiind eliminat pentru faulturi repetate şi văzând al doilea cartonaş galben, implicit pe cel roşu, acordat de arbitrul Elvis Nanu din Lugoj. Asistat de Corado Roşu şi Claudiu Stanciu. Observator de arbitri Ioan Lazăr iar delegat de joc Dănuţ Frătuțescu.

Detenii n-au obținut încă nici un punct în 2019.

Iar echipa Progresul 1906 Ciacova a stat în această etapă, întrucât CSM Lugoj II s-a retras din campionat în etapa a VIII-a. Rezultatele complete ale rundei, programul viitor și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: