CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Gloria Lunca Teuz Cermei 3-1 (1-1). Benga: ”Ne-am creat o grămadă de ocazii”

Singura divizionară C timișeană care a câștigat în etapa inaugurală a noului campionat din Seria a IV-a este cea preluată din vară de Octavian Benga, învingătoare acasă după ce a egalat înaintea pauzei: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Gloria Lunca Teuz Cermei 3-1 (1-1).

Arădenii au deschis scorul, ceea ce avea să rămână și golul de onoare pentru oaspeţi, marcatori prin Călin Gruiescu deja în minutul 5. Dan Silaghi a egalat în minutul 45, iar Vlad Bîte i-a adus pe bănățeni la conducere în minutul 65, după care Cosmin Mancaş a semnat desprinderea în minutul 81. 

Antrenorul Octavian Benga a folosit următorii jucători: Gakos – Semeniuc, Bocşan, Goţa, Liuba – Mancaş, Jichici (min. 55, Budur), Herci (min. 70, Ianc), Piţuc (min. 55, Bîte) – Baranyi, Silaghi (min. 85, Jovanic). Pe bancă: Barbu, Sofran, Sabău şi Budur.

Vizitatorii din Cermei au abordat noul campionat în alcătuirea Dagău – Filip, Iuga, Nistor, Burlă – Mihuţa, Lazăr, Gruiescu, Obrad – Bulza, Matiş. Antrenorul Roland Nagy a apelat ca rezerve la start la Stănilă, Rosenblum, Vezan, Marius Călin, Toderaş, Petruţ şi Ciubotariu.

Octavian Benga (antrenor principal CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”Îmi felicit jucătorii pentru întreaga perioadă de pregătire şi începutul de campionat! Startul jocului de azi a fost echilibrat, după care în primele minute am luat gol. Pe o greşeală personală, o nesincronizare între Goţa şi Gakos, s-a luat un gol pe care-l consider un cadou nepermis, făcut adversarului. După minutul 15 am controlat jocul cap-coadă. Am pus o presiune continuă până la finalul partidei. S-a concretizat în minutul 45 cu golul lui Silaghi. Am avut şi un 11 metri neacordat în prima repriză. Am fost şi inspirat cu schimbarea, l-am introdus pe Bîte, care a marcat şi primul său gol. În final a fost o victorie meritată, ne-am creat o grămadă de ocazii. Felicit jucătorii pentru atitudine şi determinare, pentru că au luptat până la final, indiferent de rezultat!”

Următorul meci oficial pentru cei din Ghiroda și Giarmata Vii este programat marţi de la ora 17:30, pe teren propriu, cu ACS Poli, în faza a treia a Cupei României.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: