CSC Ghiroda și Giarmata Vii merge mai departe în Cupa României, calificată în turul 3

Divizionara C CSC Ghiroda și Giarmata Vii a obținut deja cea de-a doua victorie consecutivă în meciuri oficiale încă înaintea începerii campionatului în Seria a IV-a, întrecere al cărei țintar competițional va fi stabilit vineri, timișenii nou-promovați anul trecut depășind tot în condiții de deplasare și cea de-a doua oponentă de eșalon inferior întâlnită în această vară în primele două tururi ale fazei naționale din ediția 2018-2019 a Cupei României: AS Croaţia Clocotici – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-5 (1-2).

Doar campioana mondială Franța, dintre 7 naționale prezente la recentul turneu final al Campionatului Mondial din Rusia, a izbutit să învingă selecționata Croației, însă o formație de club denumită Croația s-a regăsit și săptămâna aceasta implicată în faza secundă a noii ediții din Cupa României, învingătoarea cărășenilor fiind CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Într-adevăr, marți de la ora 17:30, în localitatea Clocotici din judeţul Caraş-Severin, echipa locală a fost eliminată din competiție de divizionara C din Ghiroda și Giarmata Vii, care a câştigat la un scor prin prisma căruia nu s-a pus problema învingătorului. Iar astfel, echipa pregătită de Remus Steop şi Orlando Trandu merge mai departe în turul trei al concursului eliminatoriu.

Cele cinci goluri ale câștigătorilor au fost marcate de David Berivoescu în minutele 5 și 12, Petru Jichici în minutul 80, Marco Giuricici în minutul 81 și Alexandru Baranyi (min. 90+1).

*

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Filip – Semeniuc, Mureşan, Hotca, Horcea, Mancaş, Giuricici (min. 85, Buzdugan), Ţugui, Berivoescu, Jichici (min. 81, Saizu), Totic (min. 70, Baranyi).

Antrenor: Remus Steop.

Pe bancă: Gakos, Ciobanu şi Holovcici.

A lipsit Gavriluţă, accidentat.

După calificare, antrenorul secund Orlando Trandu a remarcat: ”A fost un teren greu, care nu ne-a avantajat, dar jocul a fost controlat în totalitate de noi. Victoria nu a fost pusă la îndoială iar în final ne-am desprins fără probleme. Următorul meci probabil îl jucăm cu CNP”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: