CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Progresul Pecica 0-1 (0-1). Benga: ”Încă suferim după jocurile din Cupa României”

Recul al galben-albaștrilor, întrecuți sâmbătă după-amiază acasă de nou-promovații arădeni, în etapa a V-a din seria vestică în Liga 3: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Progresul Pecica 0-1 (0-1). După înfrângerea suferită în etapa trecută în deplasare la nou-promovata Fortuna Becicherecu Mic, cu 2-1, formația pregătită de Octavian Benga a înregistrat și un eșec pe teren propriu, fără a mai putea egala în urma golului primit în prima parte.

Într-adevăr, un singur gol a fost suficient pentru a aduce timișenilor prima înfrângere pe stadionul ”Emilian Pavel” în noul campionat al Ligii 3, eșec prin care implicit și nou-promovata din Pecica s-a apropiat ierarhic de galben-albaștri, tot la un singur punct, precum Fortuna săptămâna trecută. Progresul l-a marcat în minutul 33, prin Dan Puie, cu un şut din afara careului de 16 metri, sub transversală.

Antrenorul Octavian Benga a folosit următorii jucători: Markos Gakos – Marius Semeniuc (min. 78, Răzvan Ghinescu), Cristian Bocșan, Iulian Alexandru Goţa, Alin Marius Liuba (min. 65, Ilie Alexandru Piţuc), Ionuţ Ianc (min. 65, Alexandru Sabău), Nicolae Vlad Bâte, Cristian Mancaș, Liviu Aurelian Herci (min. 78, Nicolae Şofran), Sebastian Budur, Dan Cristian Silaghi.

Rezerve: Raul Barbu, Nicolae Andreca, Alexandar Iovanovic. Au lipsit Alexandru Baranyi și Petrişor Jichici.

Octavian Benga (antrenor principal CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”E prima înfrângere acasă în campionat. A fost o primă repriză echilibrată, dar în care nu ne-am ridicat la un nivel bun din punctul meu de vedere. În repriza a doua am fost peste adversar, am avut patru-cinci ocazii foarte clare de a marca, nu am făcut-o în primele 15-20 de minute, după care adversarul a fragmentat jocul cât mai mult. Am avut şi două penalti-uri refuzate de arbitru, unul cred că a fost foarte clar. Dar un rezultat, una peste alta, nemeritat. Cred că un egal era echitabil. Este adevărat, ne-a lipsit Baranyi, fiind accidentat. Încă suferim după meciurile din Cupa României, când am forţat şi avem încă accidentări. Cred că se vede şi în evoluţia noastră din ultimele două etape. Nu mai suntem echipa agresivă, am pierdut din viteză, sper să ne revenim cât mai repede! Etapa viitoare ne aşteaptă un meci foarte greu în deplasare la Dumbrăviţa”.

Rezultatele etapei a V-a în C4 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: