CSM Lugoj, al treilea eșec la rând, Crișul, prim triumf afară după peste 7 luni: 0-1 (0-0)

Penultima clasată și-a trecut în cont cu ocazia penultimului meci acasă din acest campionat, marți seară, a treia înfrângere consecutivă, serie venită după tentativa unui reviriment punctat de 3 remize în 4 apariții. Victoria continuă să se lase așteptată pentru timișeni în sezonul de primăvară, trecând în schimb în premieră în deplasare în contul ocupantei podiumului după sezonul de toamnă, a treia la finele turului, a șasea înaintea acestei a 27-a runde, în care arădenii au semnat întâia lor victorie pe teren advers din 29 septembrie 2018 încoace: CSM Lugoj – CS Crișul Chișineu Criș 0-1 (0-1).

Triumf conturat printr-un suficient unic gol marcat spre mijlocul reprizei I, în minutul 20, după ce Bozian a trimis o ”torpilă” de la 30 de metri, respinsă de Filip în calea lui Adrian Piţ, care a şutat de la 16 metri direct în vinclu… 0-1.

Crișul alternase sistematic în acest retur remizele de 1-1 în deplasare cu eșecurile, însă de această dată a efectuat un pas înainte, victorie pe teren advers, prima pentru arădeni după nu mai puțin de 21 de etape respectiv după 8 ieșiri, la 220 de zile după un 0-4 pe ”Soda” din Ocna Mureș, fief al codașei.  

În schimb lugojenii n-au mai izbutit să înscrie, pentru prima oară după 5 etape, minutul 87 aducându-i cel mai aproape de egalare, atunci când Eugen Miculescu, căpitan al gazdelor, a testat vigilența lui Dagău cu o lovitură de cap din 8 metri, în urma unei centrări a lui Cărăbaş, portarul fiind la post.

Iar săptămâna continuă pentru cele două oponente cu meciuri împotriva hunedorenelor, CSM Lugoj vineri la Deva iar CS Crișul sâmbătă la Chișineu Criș cu gazdele de miercuri ale Gloriei Cermei. 

*

CSM Lugoj: Andrei Filip – David, Giuga, Miculescu, Mihoc, Kim, Folarin – Salim (min. 75,  Kiala), Onțel, Cărăbaș, Rațiu (min. 57, Aboubacar). 

Antrenor: Călin Cojocaru.

Pe bancă: Iovicin – Maier, Daniel Filip, Hrudei. 

CS Crișul: Dagău – Sabău, Pavel, Siminic, Ciornei (min. 89, Lazăr), Ianc (min. 65, Clej), Gâlcă, Suslak, Piț, Modan (min. 77, Matei), Bozian (min. 83, Maghici).

Antrenor: Adrian Abrudean.

Pe bancă: Mucha, Lung şi Paşcalău. 

Arbitri: Mihai Domșa (Aiud) – Ioan Georgiu (Dej) şi Claudiu Doarvoaş (Dej ). Observatori, de arbitri Luis Moisescu ( Drobeta Turnu Severin) iar delegat de joc Florin Oglindoiu (Mehedinți).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: