CSM Lugoj, goluri în 10 şi în 9 oameni: 2-1 cu Dumbrăviţa

Liderul CSM Lugoj şi-a păstrat şi sîmbătă procentajul maxim în retur, la încheierea primei jumătăţi a părţii a doua a sezonului, dispunînd acasă de cea mai apropiată grupare din preajma podiumului, 2-1 (0-0) cu CS Dumbrăviţa, fruntaşii anticipînd deja că după intermediara de miercuri vor primi sîmbăta viitoare vizita secondantei FC Chişoda, învinsă astăzi, într-o rundă în care locul 3, CFR, a cîştigat cu 3-1 acasă cu Real, după ce fetele „vişiniilor” au trecut cu… 16-0 de FCM Avîntul Reghin.

Pe lîngă al 8-lea succes la rînd în retur, CSM Lugoj se bucură de vestea revenirii lui Andrei Belciug, care în 2-3 săptămîni ar putea deveni apt de joc, în schimb Dinu Rebenciuc suferind acum de rubeolă.

Liderul va avea însă şi alţi absenţi la ora deplasării de miercuri la Jimbolia, şi anume Mihăiţă Hromei fiind suspendat pentru un cartonaş roşu, primit în minutul 40 al victoriei de sîmbătă, în urma unei intrări periculoase la Şofronea, respectiv un alt fundaş, Patrona, eliminat pentru două cartonaşe galbene, la scorul de 1-0.

Dar chiar şi aşa CSM Lugoj s-a impus în dificilul duel cu dumbrăviţenii înfrînţi în retur abia în etapa trecută, Cosmin Stan reajustînd din mers, şi anume cu vîrful Barburescu retras şi din 3-4-3 în 3-4-2, odată cu eliminarea lui Hromei, înaintea pauzei, iar mai apoi, la eliminarea lui Patrona, trecînd în 4-3-1.

Ne-am apărat foarte bine, cu un efort foarte mare, mai ales că dintr-o dată s-a făcut foarte cald. Felicit efortul colectiv al echipei”, ne-a spus Stan, care a admis că a fost un final de joc foarte greu: „Victorie foarte meritată, în faţa unei echipe masive, care s-a apărat bine dar care ofensiv nu ne-a pus probleme, cu excepţia unui singur jucător, Kovacs, care consider că este peste nivelul Diviziei D. Chiar dacă Dumbrăviţa a făcut un bun meci defensiv, pot spune că am fost mai buni decît ea şi în 11, şi în 10, cînd am marcat 1-0, şi în 9, cînd am marcat de 2-0. Am mai avut încă 3-4 mari ocazii în inferioritate numerică, după ce în prima repriză Argatu a dat bară, Dobra şi Stoica au ratat şi ei. În cea de-a doua am avut 3-4 mari pe contraatac”. 

1-0 a fost prin Argatu, cap la centrarea lui Tulcan, în minutul 61, puţin mai apoi, în minutul 65, Patrona văzînd şi el „roşu”, pentru două „galbene”. 2-0 a făcut puţin mai apoi Stoica (foto prima pagină), prin insistenţă în a recupera balonul de la un fundaş al oaspeţilor, după o pasă de la Călin Bota, în vreme ce CS Dumbrăviţa a marcat în minutul 90.

CSM Lugoj: Micşa – Patrona, Hromei, Solomon (55, Marcu) – Ploscariu – cpt, Vînătu, Argatu (66, Bota), Dobra (65, Horea Onae) – Stoica, Flavius Tulcan (Anghel), Barburescu. Pe bancă: Dragostin – Moza, Gruneanţu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 7

 


Alte articole legate de acest subiect: