CSM Lugoj II, prim triumf acasă în Divizia D Timiș, 4-1 (3-0) fără cartonașe cu AS Seceani

Semn că sezonul de toamnă este deja pe sfârșite, astăzi de la ora 14 a demarat antepenultima etapă a turului în liga a patra timișeană, iar pentru a nu hiberna chiar fără nici o provizie sub forma victoriilor acasă, echipa secundă a divizionarei C CSM Lugoj a semnat în cele din urmă întâiul triumf pe teren propriu, cu ocazia rundei a XV-a.

Divizia D Timiş a propus astăzi în inaugurarea antepenultimei etape din tur un duel direct din ultima treime a clasamentului, între formații cu câte 3 victorii fiecare, gazdele având câștig de cauză și sărind astfel în clasament peste învinșii lor: CSM Lugoj II – AS Seceani 4-1 (3-0).

”Satelitul” lugojenilor (foto) nu a navigat pe traiectoria dorită pe teren propriu, împărțind în mod egal remizele și înfrângerile, 1-1 cu AS FC Bazoșu Vechi, 0-0 cu Voința Mașloc și 2-2 cu Progresul Gătaia, respectiv 2-7 cu Cocoșul Orțișoara, 1-3 cu Voința Biled și 5-6 cel mai recent cu CSO Făget, dar în cele din urmă a răsărit într-adevăr soarele fie și de noiembrie pe uliţa celor de pe Timiș, vorba antrenorului lor Dafin Danciu.

Triumfători în deplasare cu 4-2 la Peciu Nou, 4-1 la Murani și 2-0 duminică la Tomnatic, lugojenii au legat două victorii și au evadat astfel de pe locul 16, preluând momentan poziția a 13-a, deținută până astăzi de cei din Seceani, cu mențiunea că etapa a XV-a continuă zilele viitoare.

CSM II s-a desprins la 3-0 deja până la mijlocul reprizei I, iar partea a doua s-a încheiat la egalitate prin goluri marcate în doar câteva minute începând de la mijlocul intervalului, astfel încât AS Seceani a înregistrat și cel de-al cincilea eșec consecutiv în ”D”, într-o serie de 7 apariții în campionat fără victorie, urmată celei mai bune perioade, din rundele 5-8, cu 3 victorii.

AS Seceani s-a prezentat însă astăzi în deplasare cu numai 12 jucători şi fără antrenorul Ioan Damşa, care şi-a dat demisia după înfrângerea cu 2-5 pe teren propriu cu Pobeda Dudeştii Vechi, locul acestuia fiind preluat de Nicolae Eremia.

Juniorul Grega a deschis scorul în minutul 13, Dorian Predescu a dublat avantajul în minutul 20 iar Răzvan Ghergheş l-a învins și el pe Marius Nistor în minutul 23, în mitanul secund oponentele marcând câte un gol, prin Andrei Săracin în minutul 67 respectiv Sorin Pop (min. 73), care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Claudiu Gaitin, central fără a fi dus mâna la cartonașe în această întâlnire.

CSM II Lugoj: Iordache – Ciobanu, Predescu, Ştefănescu, Săracin, Marta, Dragan, Belu, Grega, Peptănuş, Ghergheş (min. 70, Cincă).

Antrenor: Dafin Danciu.

Pe bancă: Filip – Ştefoni, Tătar, Oraş, Mardare.

AS Seceani: Nistor – Cortuşan, Mara, Cernat, Sorin Pop, Grigoraş, Roşu, Iakab, Popaluca (46, Maxim), Berar, Titu.

Antrenor: Nicolae Eremia.

Rezerve: -.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Patricia Samsudean şi Gabriel Drăguţ. Observatori: Nicolae Pleşa şi Constantin Ghiciulescu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: