CSM Școlar, cu Munteanu nou director tehnic, pune la colț Giarmata

CSM Școlar Reșița și-a mărit astăzi de la ora 17 seria victoriilor în Liga 3, nou-promovata din Valea Domanului pricinuindu-i lui CS Millenium Giarmata cel mai drastic eșec din actuala campanie, 4-0, după 3-0 la pauză.

CSM Școlar Reșița – CS Millenium Giarmata se anunța a fi un duel dezechilibrat, cu o mare favorită, formația gazdă, situată cu 8 locuri mai sus în ierarhia Seriei a IV-a din eșalonul 3, având 6 victorii și 16 puncte în plus, zestre aproape dublă față de cea a timișenilor. Iar calculele hârtiei au fost confirmate din plin, cărășenii torpilând încă din prima parte fărâma de șanse a omologilor bănățeni din Timiș: 4-0 (3-0). Implicit, numărul punctelor din contul nou-promovatei aspirând la accederea în Liga 2 este acum mai mult decât dublu față de cel al alb-albaștrilor.

Cărășenii au câștigat astăzi în etapa a 19-a chiar și mai clar decât o făceau în precedentele jocuri acasă din 2017, 3-1 cu Național Sebiș și 3-0 cu CSM Lugoj, victorii urmate de remize la Ighiu și Ripensia, așa încât elevii lui Doană nu mai știu ce este acela un eșec din prima rundă a returului. Iar de-acum avându-l aproape și într-o capacitate oficială pe Dorinel Munteanu, proaspăt director tehnic al roșu-negrilor.

Care au rămas astfel pe locul 3 în ierarhie, într-un pluton fruntaș de 5 cluburi învingătoare în acest weekend, status-quo ierarhic înaintea ultimului sfert al sezonului 2016-2017, pe când CS Millenium a rămas a treia din coadă.

Keita, cu o lovitură de cap în minutul 28 după o eroare de marcaj în urma unei centrări reșițene, precum și fundașul Banac în minutul 37, după o lovitură liberă urmată de o centrare dar și de o recentrare, au marcat inițial pentru gazdele reșițene, în contul cărora a înscris și Muselin în minutul 42, spre vinclu, cu un șut din afara careului. Se părea că se va încheia cu scorul de la pauză, 3-0, însă Costescu a avut alte idei în minutul 89, finalizând un contraatac: 4-0. Cei din Giarmata mai pierdeau la scor în tur pe CFR, în Timișoara, 3-0 cu Mama Mia, record negativ depășit astăzi.

Îngrijorătoare serie de rezultate negative fără victorie în retur pentru alb-albaștrii lui Răzvan Leucă, cu două remize și o înfrângere acasă respectiv două eșecuri în deplasare, mai multe goluri primite în Seria a IV-a având doar ACS Poli II și CS Nuova Mama Mia.

Totodată, CSM Școlar Reșița s-a impus tur-retur în dauna celor din Giarmata, depășiți și acasă, cu 2-1.

Fără Trifu, Todorov și Mihălceanu, CS Millenium a pierdut în alcătuirea Miklos – Soare, Artimon, Maghici (46, Florin Olariu), Todorov, Ciobănică, Domșa (75, Mihai Olariu), Codrea, Stoica (46, Pricop), Ghighilicea, Anagor (65, Nicoară).

Rezervă: Mandachi.

CS Millenium va juca în etapa viitoare tot în deplasare, vineri 14 aprilie, la ACS Poli II.

Rezultatele etapei a 19-a, clasamentul la zi și programul rundei viitoare, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: