CSM Școlar Reșița ia punctele tot pe final și la U17: 2-1 (0-0) la Timișoara cu ASU Politehnica. FOTO

Era imposibil de crezut că suspansul din primul meci al cuplajului juvenil de la Baza II – UPT ar putea fi egalat și în partida garniturilor de juniori B ale acelorași cluburi, ASU Politehnica Timișoara și CSM Școlar Reșița, ceea ce nici n-a fost cazul. Dar și de această dată destinația punctelor a luat calea Banatului montan abia în ultimele faze ale întâlnirii, precum în disputa de pomină din deschidere, 5-6.

Finalul partidei din etapa a 24-a în Seria 7 din Campionatul Național FRF U17 a consemnat rezultatul de 1-2 (0-0) în favoarea vizitatorilor mai bine clasați, de pe podiumul grupei vestice, dar au mai existat bunăoară și alte similitudini între cele două meciuri ale cuplajului. Ca de exemplu aspectul că întâlnirea programată de la ora 14 a demarat cu 20 de minute întârziere sau că timișorenii au ochit din nou transversala, chiar din debutul jocului, prin Stanciu, cu o lovitură de cap de la 6 metri, din centrarea expediată de pe stânga de Mazilu.

Golurile aveau să cadă însă abia în ultimul sfert de oră, Miodrag Ichim deschizând scorul pentru CSM Școlar pe contraatacul din minutul 68, contrar cursul jocului: 0-1. Timişorenii au egalat prin Cristian Mutaşcu după numai două minute, cu un şut de la 10 metri, în urma unei acţiuni personale, însă pe când gazdele au ratat, cărășenii au punctat decisiv cu două minute înainte de final, și din nou pe contraatac, purtat de Leonard Dragotă, fază la care toţi jucătorii alb-violeți au contestat un presupus ofsaid, însă golul a fost validat: 1-2.

*

ASU Politehnica U17, antrenată de Flavius Nastor, a început cu 12. Darius Ruxanda – 11. Alex Pițuc, 6. Vlad Rusu, 14. Narcis Plută, 13. Raul Volosciuc, 16. Daniel Stanciu, 17. Alexandru Lungu, 20. Andrei Gabor, 15. Ciprian Mutașcu, 8. Denis Mihociu și 18. Laurențiu Mazilu, mai apelând pe parcurs la decarul Vlad Bîte, în locul lui Stanciu, treiarul Denis Ilinca substituindu-l pe Gabor, iar nouarul Denis Stancovici pe Mihociu.

Rezerve: 1. Vlad Vasian – 21. Paul Andrieș, 4. Dragoș Stoian, 7. Alexandru Popa.

CSM Școlar (antrenor Cosmin Buda): 12. Andrei Erceanu – 2 Laviniu Tomescu, 3. Mario Albu, 4. Leonard Dragotă, 5. Alexandru Lucian, 6. Flavius Puiu, 7. Răzvan Milos, 8. Andrei Modâlcă, 9. Miodrag Ichim, 10. Andrei Burcea, 11. Cosmin Jorz.

Rezerve: 13. Mario Balaci, 14. Cosmin Onofrei, 15. Alexandru Bădeanu, 16. Marius Țîră, 17. Marius Mindea, 18. Markus Ribard.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: