CSU Universitatea de Vest din Timişoara – Millenium Giarmata 1-2 (0-0). 1-2 (0-2) la transversale. FOTO

Primul joc al zilei de sâmbătă dintre cele patru programate pe terenul ”sintetic” de la Baza II – UPT a opus de la ora 10 ”studenţii” de la UVT şi echipa din liga a treia CS Millenium Giarmata, care mult s-a întrebuinţat pentru a reuşi în final să păstreze avansul, cu toate că putea să şi piardă această întâlnire amicală.

Din care au lipsit din motive medicale mai mulți jucători, și anume Cochinţu, Marius Călin şi Ochea de la divizionarii ”C”, respectiv Vucea, Lazăr, Ştreango și Maran de la formația din Campionatul Județean Timiș.

După o repriză albă, în care echipa de eșalon superior a nimerit de două ori transversala, în minutele 11 şi 33, prin acelaşi jucător transferat de la Viitorul Caransebeş, Dan Negrei, în mitanul secund a intrat şi antrenorul Răzvan Leucă, iar CS Millenium a reuşit să înscrie de două ori, în minutele 55, prin George Beloescu, respectiv 68, prin Bogdan Ferţu. 

Tinerii studenţi au trecut apoi la cârma jocului iar în minutul 73 au nimerit la rândul lor transversala prin şutul de la 16 metri expediat de Vlad Nicoară. Ca apoi, patru minute mai târziu, să reducă din diferenţă prin Ştefan Meşter. Finalul le-a aparţinut studenţilor, dar golul n-a mai căzut, cu toate că-l meritau…

La fluierul arbitrului Mirel Pacealoiu, care s-a descurcat foarte bine, au jucat următoarele formaţii:

UVT:  Rusu – Grunţă, Stănilă, Popa, Niţă, Popescu, Baban, Pătraşcu, Ciobanu, Ghiunchiuş, Alin Pîrjol.

Antrenor Vlad Bura.

Au mai jucat: Imbrescu, Contescu, Alin Pîrjol, Meşter, Florin Olariu, Mihai Olariu, Ionuţ Muj, Vlad Nicoară, Totic.

Millenium Giarmata: Nariţa (min. 46, Ciută) – Sporin, Covăsală, Negrei, Olteanu – Ferţu, Stupu, Rosenblum, Buzdugan, Dincă, Beloescu.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Au mai intrat: Leucă, Sevici, Popan, Corlăţeanu şi Florin Călin.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: