Cu 5-0 la pauză, Pobeda iese din seria celor 3 remize, dar CSO Făget încasează al doilea 6-3 afară

După scorul de 12-0 înregistrat în etapa trecută a Diviziei D Timiș, în jocul AS Seceani – CSM Lugoj II, orice rezultat ar putea fi așadar posibil în eșalonul 4 județean și nu de mare mirare, așa încât startul rundei a VII-a printr-un scor din setul tenisului de câmp nu trebuie să ne facă să ridicăm din sprâncene, mai ales că fruntașii ”bulgari” abordau partida de vineri după-amiază în calitate de gazde ale unor sportivi din ultima treime a ierarhiei: Pobeda Dudeştii Vechi – CSO Făget 6-3 (5-0).

Cu excepția sus amintitului 12-0, s-a mai marcat maximul de șase în noul campionat din ”D Timiș”, ASO Deta și AS Seceani în etapa a II-a, 6-2 și 6-3 acasă contra celor din Lugoj respectiv Făget, dar și Cocoșul în runda a III-a, 6-2 pe teren propriu cu AS FC Bazoșu Vechi, venind acum rândul Pobedei, care s-a desprins astfel din grupul de 7 echipe umăr la umăr cu câte 12 puncte pe primele tot atâtea locuri ale clasamentului.

Cei din Dudeștii Vechi au urcat la ”cota” 15, invincibili dar din nou și victorioși, după o serie inițială de 3 triumfuri, urmată de o altă serie de 3 remize, curmată în această seară. Cât despre oaspeți, de la care au absentat Laczko, Gruneanţu, Onae, Ionescu și Văcaru, sunt deja la a patra înfrângere în tot atâtea deplasări, prima tot cu 6-3…

Gazdele s-au desprins rapid, deja în primul sfert de oră și cu 5-0 până la pauză, marcatori fiind printre alții Rocky Tranculov în minutul 8, Ioan Kalapiş (min. 12), Marius Matei (min. 22), Gabriel Drăguş (min. 38), Rafael Mirciov în minutul 42 și Fabian Novac (min. 70), după care făgețenii au replicat într-o tresărire de orgoliu prin Adrian Simedroni în minutul 75 şi în prelungiri, în minutul 90+3, fiind ajutați în plus de autogolul lui Marius Matei (min. 79).

*

Pobeda: Ciui – Drăguş, Matei, Mirciov, Raul Boboiciov, Ciocan, Toma Budur, Vasilcin, Tranculov, Kalapiş, Novac.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Au mai jucat: Michi, Golea, Babuşcov şi Cîrjan.

Făget: Lascu – Pamfiloiu, Popovici, Matiaş, Trofin, Curelaru, Brazovan, Dănăilă, Bârză, Apostol, Simedru.

Antrenor Adrian Brazovan.

Au mai jucat: Gafencu, Schmidt, Dumitrescu.

*

Daniel Vasilcin: ”Un meci fără istoric, dominat de la cap la coadă de echipa noastră. După pauză, jucătorii noştri au lăsat-o mai moale, probabil mulţumiţi de acest rezultat confortabil, iar oaspeţii au avut oportunitatea să înscrie trei goluri. Îmi pare rău că nu am repetat prestaţia bună din prima repriză, chiar dacă în repriza a doua am ratat patru situaţii clare de gol, în schimb am primit trei goluri din greşelile noastre”.

Adrian Brazovan: ”Pe noi această deplasare ne-a dezavantajat foarte mult, mi-au lipsit nu mai puţin de cinci titulari, care nu au putut pleca de la serviciu. Dacă era programat meciul sâmbătă, ca şi celelalte, ar fi fost cu totul altceva. Totuşi, ne-am revenit în repriza secundă şi am reuşit să marcăm de trei ori”.

Clasamentul actualizat al Diviziei D Timiș și programul etapelor a 7-a și a 8-a, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = trei

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: