Cu antrenorul-jucător Ghiță Marișescu portar titular, Spartak Gottlob răstoarnă de la 3-2: 5-3 la Deta

Dacă în week-end-ul trecut ceda cu 4-3, Spartak Gottlob s-a impus astăzi cu 5-3, în deplasare la codașa cvasiretrogradată AC FC Deta, într-un joc cu năbădăi și de toate din etapa a 30-a a Diviziei D Timiș.

Leo Chitescu a fost salvatorul periclitatei Spartak, marcînd nu mai puțin decît 4 goluri în cea de-a doua repriză a deplasării la Deta, după ce Grigoraș deschidea scorul pentru cei din Gottlob, 0-1.

S-a încheiat AS FC Deta – Spartak Gottlob 3-5 (1-1), dar doar după ce Rujan a egalat pentru gazde, în minutul 39, iar Babescu a preluat conducerea în contul amfitrionilor, cu 3-2, prin reușitele din minutele 60 și 75.

Cum însă la omul sărac nici boii nu trag, detenii au pierdut printre degete oportunitatea primului succes în 2013 odată ce au rămas în inferioritate numerică, în urma unui fault din postură de ultim apărător asupra lui Nicu Bota, necazul lor dublîndu-se cînd antrenorul secund Pripas a suferit o neplăcută accidentare la genunchi, fiind nevoit să părăsească terenul.

Iar astfel, deși cu doar 13 jucători în lot, dintre care antrenorul Ghiță Marișescu în poartă încă din primul minut, Spartak a răsturnat situația cu 3 goluri în ultimele nici 15 minute, prin Chitescu, cei din Gottlob mai avînd și o bară, din lovitură liberă.

Cu fundașul Marișescu titular între buturi, vreme de 90 de minute, Spartak a obținut a patra victorie stagională în deplasare, dar cu ce emoții, în garnitura Marișescu – Nastor (Iorga), Clej, Nicu Bota, Velțenescu – Apostol, Marcel Bota, Novac, Grigoraș (Șoica) – Chitescu, Onosă, din care a absentat goal-keeper-ul titular Petrar, suspendat.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: