Cu Bilia integralist, ACS Poli remizează alb cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii pe ”Electrica”

Scor alb într-un joc amical derulat în această după-amiază pe un teren greu al ”Electricii” cu rol de stingere a motoarelor după sezonul de toamnă, de tristă amintire pentru ambele formații, alb-violeții încheind pe ultimul loc după 21 de partide în Liga 2 iar sparring-partners din seria vestică a Ligii 3 pe poziția a 13-a după 15 apariții: ACS Poli Timişoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 0-0. Meci cu ocazia căruia Cojocaru și Nanu i-au oferit primele minute lui Dănuț Bilia, sosit recent de la concitadina ASU Politehnica, alți jucători experimentați lipsind în schimb din cadru.

O altă noutate la timișorenii pierzători sâmbătă cu 2-0 la Brăila a fost dată de revenirea lui Sebastian Velcotă, care, precum Bilia, a jucat pe tot parcursul meciului, în cealaltă tabără, la cei din Ghiroda, făcându-și reapariția pe banca tehnică antrenorul principal Paul Codrea.

Partida de verificare a avut loc astăzi de la ora 14 pe terenul ”Electrica”, codașa din liga a doua remizând alb în jocul de stingere a motoarelor după parcursul competițional lung și intens din primele 21 de etape. Meci pe care ACS Poli l-a abordat însă fără portarul Smaranda, accidentat fiind, dar și fără fundașul căpitan Melinte şi golgheterul Drăghici, tripletă căreia i s-a adăugat pe lista absenților jucătorii străini care și-au reziliat contractele cu bănățenii, fundașii Basic, Ivanov și Rudolf, precum și Keita respectiv Mrkela.

Unii pleacă, alții revin, în cazul lui Sebastian Velcotă, după ce a pierdut conflictul cu clubul, sau debutează într-un alt alb-violet, ca titular, în cazul lui Dănuţ Bilia.

În cele din urmă, antrenorul Călin Cojocaru i-a folosit pe toţi cei 7 jucători care au fost pe banca de rezerve, dintre care 2 încă de la pauză, portarul Mosoarcă având câteva bune intervenții, pe parcurs mai intrând și Ochea, revenit de la CS Millenium Giarmata.

ACS Poli a remizat alb într-o garnitură fragedă: Mario Contra (46, Mosoarcă) – Motreanu (min. 60, Românu), Bocșan, Bilia, Filip – Haruț, David Pop (min. 60, Ochea), Codrea (min. 70, Chiriac) – Bîrnoi (min. 60, Iseini), Golda (min. 60, Toboşaru), Velcotă (min. 46, Stere).

În schimb, la echipa din Ghiroda a revenit pe banca tehnică Paul Codrea, dar şi preparatorul fizic Alexandru Albert. CSC Ghiroda şi Giarmata Vii: Gakos – Semeniuc,  Lazăr, Mureşan, Horcea – Mancaş, Saizu, Jichici, Giuricici, Sofran – Baranyi. Au mai intrat pe parcursul reprizei a doua: Alexandru Filip, Popeţ, Berivoiescu, Ţugui, Eperieş și Hotca.

Au arbitrat meciul de vacanţă Andrei Maier, Denis Mihăescu şi Alexandru Bardan.

ACS Poli găzduiește joi de la ora 10:30 o conferință de presă la ora bilanțului după sezonul de toamnă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: