Cu doar 11 jucători pe foaie, ASO Deta câștigă la Carani și detronează liderul Diviziei D Timiș. Portarul, gol de 3 puncte

Noul lider al ligii a patra județene după etapa a X-a, prima din jumătatea a doua a turului, este Avântul Periam, odată ce fosta fruntașă n-a fructificat în această după-amiază avantajul terenului propriu, încasând un gol marcat de portarul vizitatorilor din lovitură de la 11 metri, fără a mai izbuti apoi egalarea: ACS Carani – ASO Deta 0-1 (0-1).

Ultimul meci al rundei a zecea din Divizia D Timiş s-a disputat pe terenul din Carani astăzi de la ora 15, liderul înaintea acestui weekend cedând după un joc dominat chiar categoric, însă fără a concretiza deloc în faţa alb-verzilor lui Florin Albu, care s-au prezentat cu numai 11 jucători dar au reuşit să dea lovitura, detronând liderul.

Unicul gol al meciului a fost marcat așadar de portarul Cosmin Amarinei din lovitură de la 11 metri, în minutul 37. Lovitura de pedeapsă a fost acordată de arbitrul Cosmin Ripan pentru un fault comis de portarul Iulius Rădulescu asupra lui Dan Raţiu în careul de 16 metri.

ACS Carani avea un avans de două puncte în fața Avântului înaintea acestei etape, dar cei din Periam au fructificat ieri avantajul terenului propriu, înnoptând pe primul loc, păstrat în urma rezultatului smuls de deteni. Fostul lider a fost implicit ajuns la puncte și de CS Timișul Șag, a treia grupare de pe podium. ASO Deta a completat în schimb triumghiul formațiilor cu câte 16 puncte, pe pozițiile 6-8. 

La fluierul arbitrului Cosmin Ripan din Lugoj au jucat următoarele formaţii:

ACS Carani: Rădulescu – Berivoiescu, Plută, Fridrich, Petri, Precup, Caval, Martinov, Kayondo, Moroşan (min. 90, Irima), Costea (min. 80, Raul Trifon).

Antrenor: Petre Vlătănescu.

Pe bancă: Sabău şi Sîrbu.

Au lipsit Neaga şi Salhi, ambii suspendaţi.

ASO Deta: Amarinei – Minea, Semeniuc, Grigore, Brădean, Fandel, Duţu, Demian, Nohai, Chiticariu, Raţiu.

Antrenor: Florin Albu. Au lipsit Paulevici, Natanticu, Vlădic, Rusu.

Preşedintele clubului ACS Carani, Ionuţ Moş, a declarat: ”Se mai întâmplă şi la case mai mari, noi am dominat şi adversarul ne-a taxat cu un gol… Aşa este în fotbal. Arbitrajul a fost O.K.!”

Antrenorul principal Florin Albu (ASO Deta) a spus: ”Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, care se pregătesc zilnic. Ne-au dominat, am stat la cutie şi – aşa cum mă aşteptam – i-am prins pe contraatac şi am marcat un gol care ne-a adus trei puncte preţioase. Cu toate că puteam primi gol, dar sunt mulţumit că nu am luat nici unul. Eu le doresc să promoveze!”

Rezultatele etapei a X-a în ”D” Timiș, pe coloana clasamentelor. A fost o rundă cu 4 victorii ale gazdelor, trei în deplasare și două remize, în care s-au marcat 29 de goluri, 16 de către formațiile pe teren propriu.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: