Cu o rezervă, CSC Ghiroda și Giarmata Vii învinge 1-5 în deplasarea la codașă

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a încheiat în această după-amiază deplasările turului prin a obține al doilea succes consecutiv pe teren advers, și nu oricum, ci la scor, cea mai detașată victorie a galben-albaștrilor în acest sezon, în condițiile în care au plecat la drum spre Ardeal cu numai 12 sportivi, ceea ce nu i-a împiedicat să se desprindă de ultima clasată fără triumf în cont: CS Ocna Mureş – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 1-5 (0-1).

Oaspeţii au înscris pe raportul de arbitraj numai 12 jucători, din lipsă de efectiv, Baranyi şi Ciobanu fiind suspendaţi, Vasiliu plecat în Germania, Horcea îndoliat, deces în familie, iar Giuricici şi Berivoescu accidentaţi.

Prea puțini cei convocați dar totuși suficient de buni pentru a asigura galben-albaștrilor o gură de oxigen spre finele turului, după două înfrângeri consecutive acasă cu 0-1, pentru compensate prin triumful cu aceeași monedă de la Deva și victoria clară în deplasarea la ”lanterna roşie” fără succes, nou-promovată din Divizia D Alba.

Damir Totic a înscris golul primei reprize în minutul 32 iar colegii săi Cosmin Saizu și Petrişor Jichici au amplificat avantajul în minutele 54 și 64, după care Totic a punctat din nou în minutul 68, urmat de Cosmin Mancaş în minutul 72, din lovitură de la 11 metri.

Gazdele au reuşit golul de onoare în prelungiri (minutul 90+3), tot dintr-o lovitură de la 11 metri, prin Valentin Drăgan. Chiar și așa, o reușită repetiție pentru timișeni în așteptarea la Ghiroda a liderului CS Șoimii Lipova, vinerea viitoare, la finele turului.

Până atunci, bănățenii pot și rememora drumurile prin vestul țării în deplasările sezonului de toamnă, mai întâi învinși cu 4-2 și 2-1, apoi învingători cu 2-0, din nou depășiți, cu 3-2, 4-2 și 1-0, iar mai nou triumfători, cu 1-0 și 5-1. Trăgând linie, 8 3 0 5 15-15 9 puncte.

*

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a bazat pe Gakos – Semeniuc, Lazăr, Hotca, Mureşan, Mancaş, Saizu, Ţugui, Sofran, Jichici şi Totic iar rezervă a fost Alexandru Filip.

Remus Steop a semnalat că ”doar primele 45 de minute au fost echilibrate, chiar dacă am reuşit să marcăm numai un gol. În partea secundă am dominat jocul de la un capăt la altul şi diferenţa pe tabelă şi-a pus amprenta. Am jucat acest meci în condiţii foarte grele, ţinând seama că am avut numai o rezervă, dar în schimb doi suspendaţi şi trei accidentaţi, iar unul a plecat la lucru în străinătate. Cei care au jucat i-au înlocuit cu succes şi îi felicit pentru modul cum au jucat astăzi!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 5 =

 


Alte articole legate de acest subiect: