Cu Popa declarat cel mai bun în 2010-´11, Voinţa – neatinsă de Săgeata

În garnitura aliniată sâmbătă seară pe arena Petromidia din Năvodari, unde CSU Voinţa Sibiu nu s-a lăsat împunsă de Săgeata Năvodari, Alexandru Pelici l-a inclus în componenţa Zăvoi – Bunea, Forika, Apostol, Grigore, Lungu – Hardău (65, Szabo), Beza, Tătar, Popa (80, Cârstean) – Martinescu (72, Neguţ) şi pe mijlocaşul Iulian Popa, recipient al celor mai numeroase remarcări pe parcursul ediţiei trecute de campionat a ligii secunde B2 realizate în cadrul transmisiilor radiofonice ale emisiunii „Sport Club Radio – Gazeta Sporturilor”, şi declarat cel mai bun fotbalist al seriei a doua. Despre Popa şi ceilalţi remarcaţi, într-un comunicat remis de Divizia Sport a Radio Timişoara.

Superlativele sezonului 2010/2011 în Liga a doua de fotbal, seria a doua, au fost premiate la o săptămână de la încheierea sezonului, într-o festivitate transmisă în direct de Radio Cluj, Radio Craiova, Radio Tg Mureș și Radio Timișoara, studiourile care realizează transmisiunile din seria a doua, în cadrul emisiunii “Sport Club Radio – Gazeta Sporturilor“.

Festivitatea a avut loc la Turda, fiind specială din cel puțin trei motive: a fost transmisă de la 150 de metri adâncime, din Salină, a adunat toți cei patru premianți și, într-al treilea rând, a scos în evidență suferințele fotbalului românesc, cu dezorganizare, contestări și incertitudine.

Cel mai bun jucător a fost declarat Iulian Popa (9 remarcări), de la Voința Sibiu, jucător aflat la final de contract cu trupa antrenată de Alex Pelici. “Îi dedic premiul antrenorului meu. Sper ca această echipă din Sibiu, născută dintr-o nebunie, să nu moară din aceeași cauză. Noi am dus mai tot sezonul în doar 14 jucători”, a declarat Popa, aflat în contact cu câteva cluburi pentru un transfer.

Cel mai bun tânăr jucător, Alexandru Benga, de la Petrolul Ploiești, a fost remarcat de 10 ori. “Este premiul întregii echipe. Am avut un sezon greu, cu oscilații, dar ne așteaptă unul și mai greu. Jucătorii cu experiență din echipa noastră m-au ajutat foarte mult”, au fost spusele mijlocașul prahovean.

19 goluri este performanța cu care Adrian Voiculeț (UTA) a devenit golgeterul seriei secunde. Vârful de atac a încheiat conturile cu gruparea arădeană și are două oferte din prima divizie, ambele de la echipe cu licență incertă. “Sunt probleme foarte mari în Liga a doua, din care cauză se pierd mulți jucători buni. Pe noi la UTA ne-a dat peste cap penalizarea de 12 puncte. Cel mai trist gol l-am marcat împotriva echipei mele de suflet, FC Argeș”, a afirmat Voiculeț.

Timișoreanul Sorin Tarcea (cu media notelor de 7,55, din 9 meciuri) devine pentru a doua oară cel mai bun arbitru al seriei a doua. “Pregătesc cu minuțiozitate fiecare partidă, cu studiu video, cu încercarea de a identifica jucătorii reclacitranți și trucurile lor, urmăresc presa în fiecare zi și, în general, îmi place să fiu foarte bine informat”, a mărturisit arbitrul în vârstă de 30 de ani.

Radio Cluj, Radio Craiova, Radio Tg Mureș, Radio Timișoara și partenerii lor au oferit premii în valoare totală de 4.000 de euro, dintre care 3.000 euro în banii, iar restul în materiale sportive.

.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: