Cu portarul Radu în apărare, Mama Mia cade într-un sfert de oră după pauza duelului codașelor

CS Internațional Bălești – CS Nuova Mama Mia a constituit disputa ultimelor două clasate în Seria a IV-a din Liga 3, gazdele nou-promovate din județul Gorj fructificând la scor avantajul terenului propriu în meciul jucat astăzi de la ora 15 în etapa a 10-a, 4-0 (1-0) în dauna timișenilor deținători ai ”lanternei roșii” și cu pasiv de puncte dat fiind o dublă suspendare.

Gazdele din Oltenia au scăpat însă astfel de penultima poziție, egalând la puncte Centrul Național de Pregătire Timișoara dar devansându-l grație diferenței superioare de golaveraj, după ce au reușit a doua victorie în C4, primele puncte în acest campionat obținându-le acasă luna trecută, pe 16 și 30 septembrie, 2-0 cu CS Millenium Giarmata și 0-0 cu CS U Craiova SA 2.

Astăzi, pe când liderul ACS Șirineasa a trecut la potou și de reșițenii alunecați pe locul de la mijlocul clasamentului, opt, iar ”satelitul” Craiovei și-a conservat poziția a doua impunându-se la Lipova, la celălalt capăt al ierarhiei s-a conturat o diferență de patru goluri între vecinele de suferință.

CS Nuova Mama Mia, de-acum fără jucătorii străini cooptați peste vară într-un nou experiment eșuat și contrar necesităților fotbalului nostru de a crește propriile vlăstare, a rămas pe linia eșecurilor la zero în deplasare, în succesiunea 4-0, 3-0, 3-0, 3-0 respectiv din nou 4-0.

Cu suficiente probleme de efectiv prin indisponibilitatea lui Catrici, Gheorghioiu și Chivăran, cu toții accidentați, în vreme ce Petrovics nu a răspuns convocării, dar și cu o garnitură fragedă, aproape jumătate dintre titulari fiind juniori, CS Nuova Mama Mia a primit un prim gol cu 7 minute înainte de pauză, pe o eroare de plasament și respingere a portarului junior Costoaie, și alte 3 în nici un sfert de oră din prima jumătate a reprizei a II-a.

Internațional a câștigat astfel cel mai clar de la promovare, după ce la Bălești învingeau la limită în acest campionat cei din Reșița, cu 1-2, ACSO Filiași cu 0-1 și CNS Cetate Deva cu 2-3.

Cu portarul titular al buturilor reprofilat în apărare dat fiind absențele din efectiv dar și tinerețea unor componenți, Mama Mia a reclamat în minutul 51 penalty-ul acordat gazdelor într-o fază în care a fost implicat partenerul goalkeeper-ului Radu în centrul defensivei, veteranul Iulian Muntean, lovitură de la 11 metri din care gorjenii și-au dublat avantajul.

În scurt timp, în minutele 56 și 64, Mama Mia și-a înscris două autogoluri prin Fabian Bursuc și Maximilian Bugar, handicapul timișenilor dublându-se la 4-0.

O toamnă cel puțin la fel de anevoioasă pentru Mama Mia precum ultimul sezon de primăvară, în restul turului mai având de jucat acasă cu CNS Cetate Deva, la Petroșani cu liderul ACS Șirineasa, pe teren propriu cu Millenium Giarmata, la Lipova și la Jimbolia cu CS U Craiova SA 2.

Antrenorul Cătălin Todorescu a apelat la Cătălin Costoaie (născut în anul 2000) – Fabian Bursuc (n. 2002; 71, Alexandru Brașoveanu – n. 2001), Daniel Radu (n. 1993), Iulian Muntean (n. 1975), Maximilan Bugar (n. 1996) – Denis Băban (n. 1997) – Daniel Cioată (n. 2002), Andrei Ciobanu (n. 2002), Ionuț Pascu (n. 1999), Ionuț Miculete (n. 1993) – Bogdan Mihalache (n. 1994).

Cartonașe galbene: Bugar, Brașoveanu.

În celelalte meciuri ale zilei, ACS Şirineasa – CSM Şcolar Reşita 2-1 (0-0: Iordache 56 – penalty, Mărgărit 90 – Negoescu 66) și Şoimii Lipova – CS U Craiova 2 2-3 (0-0): Trabalka 73, S. Popa 77 – Constantin 61, Popescu 73 – pen., 90. Vom reveni cu cronica jocului din județul Arad. Rezultatele etapei, programul celei următoare și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: