Cu sufletul la gură: Millenium Giarmata – Șoimii Lipova 2-3 (0-3)

A doua clasată în seria vestică din Liga 3 s-a detașat pe terenul ocupantei timișene a locului 12 deja în prima jumătate de oră a întâlnirii din etapa a 25-a, fostul lider CS Șoimii Lipova administrându-i în acest răstimp lui CS Millenium tot atâtea goluri câte primeau gazdele din Giarmata și în precedentul meci acasă de la vizitatori arădeni. De astă dată nu s-a încheiat însă remiză, cei de pe Mureș rămânând în avantaj, fie și cu emoții până la final… CS Millenium Giarmata – CS Șoimii Lipova 2-3 (0-3)

Partida a început în nota de dominare a oaspeților care, după numai o jumătate de oră conduceau la trei goluri diferență. Mai mult, golgheterul Trabalka și-a permis luxul să rateze un penalty la un fault al lui Olteanu asupra lui Rusu.

Repriza doua a luat o turnură neașteptată. Profitând de o oarecare lejeritate în jocul Șoimilor, gazdele au reușit repede două goluri și au evoluat în continuare cu mare dăruire în speranța egalării, pe care erau s-o reușească în ultimul minut de joc, dar portarul Filip a avut o intervenție salvatoare.

Oaspeții, după primirea celor două goluri, s-au regrupat și au lansat câteva contraatacuri care se puteau transforma în goluri, dar Poiană a ratat două ocazii mari care puteau însemna desprinderea. Așadar, repriza secundă a fost una spectaculoasă, s-a jucat cu mult nerv și cu multă ambiție, dar a primat maturitatea în joc a oaspeților.  

*

În completarea cronicii semnate din Giarmata de Ovidiu Păcurariu, declarații ale antrenorilor.

Răzvan Leucă: „Ne-am revenit cu greu după șocul primirii primului gol. Prima repriză a fost poate cea mai slabă repriză jucată de noi, dar apreciez jocul din repriza a doua a jucătorilor care au evoluat exemplar.”

Flavius Sabău: „Ne-am relaxat prea repede, dar când adversarul s-a apropiat de noi, am evoluat din nou bine, creându-ne mari ocazii de gol.”

*

Au marcat: 0-1 Trabalka (min. 17) din lovitură de la 11 metri în urma unui henț în careu al lui Stupu; Istrate (min. 25) cu un șut din unghi direct sub bara transversală; Istrate (min. 31) cu un șut în diagonală de la marginea careului; Rosenblum (min. 53) din lovitură de la 11 mtrie în urma unui fault în careu al lui Stoin asupra lui Negrei; Popan (min. 62) din volè în urma unei centrări a lui Negrei.

Millenium Giarmata: Ciută – Sporin, Olteanu (min. 46, Pricop), Covăsală (min. 89, Buzdugan), Negrei (min. 78, Fl. Călin) – Stupu, Daminuță – Rosenblum (cpt.), Popan (min. 82, Corlățeanu), M. Călin – Beloescu.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Pe bancă: Narița, Sevici, Ochea.

Șoimii Lipova: Filip– Stoin, Tolmbaye (cpt.), Bercu, Filimon (min. 64 Burlă) – M. Popa (min. 46 Lazea), Dobrean – Poiană, Istrate (min. 90 Obrad), Rusu – Trabalka (min. 86 Marton).

Antrenor: Flavius Sabău.

Pe bancă: Jianu, Vasiu, A. Popa.

Cartonaș galben: Olteanu.

Arbitri: Claudiu Ștef (Tg. Mureș) – Daniel Popa (Aiud), Bogdan Gireadă (Oradea). Observatori: Vasile Balaj (Tr. Severin), Emanoil Popescu (Tg. Jiu).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 0

 


Alte articole legate de acest subiect: