Cu un jucător în plus de la mijlocul reprizei a II-a, Flacăra răstoarnă scorul: 3-1 (0-1) cu Cocoșul Orțișoara

Antepenultima etapă a campionatului Diviziei D Timiș s-a încheiat cu încă o victorie a gazdelor, dominante în acest weekend, antepenultima clasată înaintea rundei a 32-a dar și după aceasta răsturnând scorul în ultimele nici 20 de minute, odată rămasă în superioritate numerică.

A fost a cincea victorie acasă a etapei, comparativ cu cele două succese în deplasare și o remiză, gazdele înscriind 17 goluri iar vizitatorii treisprezece.

Oaspeții au deschis scorul și în jocul cădere de cortină, în primul sfert de oră al întâlnirii de duminică, dar au sucombat după două triumfuri la rând: Flacăra Parţa – Cocoşul Orţişoara 3-1 (0-1).

Au marcat: Daniel Alexin (min. 73), Gheorghe Sabău (min. 89) şi Denis Dorobanţu (min. 90+2), respectiv Raul Gălăţan (min. 14).

Din minutul 68, Cocoșul a evoluat în 10 jucători, Răzvan Solomon fiind eliminat de arbitrul Elisei Balaj pentru al doilea cartonaș galben primit, iar Flacăra a schimbat soarta meciului, primă victorie după 5 etape, egalând peste 5 minute și înscriind de două ori în ultimele nici atâtea.

De menţionat că Divizia D Timiș intră în săptămâna finală a sezonului, programând o etapă intermediară cu grosul rundei marţi de la ora 18, cea de-a 34-a urmând weekend-ul viitor. Vom reveni cu programul şi arbitrii etapei a 33-a. Ultimele rezultate, clasamentul și partidele de la mijlocul săptămânii, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: