Cuibul Vulturilor, fără gol marcat în ultimele 5 jocuri, teren fertil pentru cărăşene

Şocul scontat de conducerea nou-promovatei Vulturii Lugoj prin înlocuirea efectuată pe banca tehnică a alb-albaştrilor, după remiza albă acasă din urmă cu două săptămîni, n-a dat momentan roadele aşteptate, Vulturii încheind vineri şi un al cincilea joc la rînd fără gol marcat şi rămînînd astfel cu un unic succes pe teren propriu în actuala stagiune, 3-0 cu Muncitorul Reşiţa, tot din judeţul Caraş Severin fiind şi celelalte formaţii care s-au impus cu goluri multe în cont pe „Municipalul” de pe malul Timişului: Autocatania Caransebeş în 14 septembrie, în etapa a III-a, cu 4-2, iar reşiţenii în această după-amiază, cu un şi mai clar 3-0.

A fost Vulturii Lugoj – AFC Municipal 2012 Reşiţa 0-3: Beloescu (44), Breşneni (50, 75). Tristă despărţire de proprii suporteri, înaintea pauzei de iarnă, după doar 4 evoluţii în Lugoj…

Şi un trist sfîrşit de toamnă pentru o formaţie obişnuită cu victoriile la scor, pînă la promovarea în Divizia C, dar care n-a marcat măcar un gol acasă nici la primul meci acasă al lui Remus Steop pe banca tehnică.

„Pînă la primirea primului gol am menţinut un echilibru perfect în joc dar după ce am pierdut posesia şi am încasat nepermis înaintea pauzei, cu o execuţie de excepţie a lui Beloescu, nu ne-am mai revenit la reluare, ne-am tăiat şi am căzut psihic, iar oaspeţii, cu jucători avînd o experienţă superioară celui de-al treilea eşalon, ne-au taxat destul de simplu, noi încasînd uşor golurile 2 şi 3. Jucătorii şi-au dorit foarte mult victoria dar şi greşim destul de mult, iar din dorinţa de a realiza mai mult ne-a ieşit puţin”, ne-a spus antrenorul Remus Steop, care a avut dificultăţi în a încropi o linie defensivă şi va avea chiar şi mai mari bătăi de cap în acest sens, dat fiind că Dinu Rebenciuc a încasat un al patrulea cartonaş galben şi va fi indisponibil, în stare de suspendare, la ora deplasării din ultima etapă a turului, vinerea viitoare, la Giarmata.

„Astăzi am evoluat cu improvizaţii în apărare şi l-am pierdut şi pe Rebenciuc”, a notat Steop, care nu-l putea utiliza pe Ticană, accidentat săptămîna trecută, în eşecul cu 1-0 de la Mătăsari.

Vulturii 2009: Micşa – Mânecan, Rebenciuc, Barburescu, Ardelean – Precupanu (Dobra), Ploscariu – cpt. (55, Stoica), Crişan (60, Argatu), Ciorei – Steop, Şerban (80, Vînătu).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cuibul Vulturilor, fără gol marcat în ultimele 5 jocuri, teren fertil pentru cărăşene

  1. Calin Dobra spune:

    Vulturii au ajuns in aceasta situatie din cauza conducerii in frunte cu presedintele Maier. De cand a venit la echipa a umblat numai cu strambe si a facut atmosfera proasta. Asa e cand ocupi un post pe nepotisme, omul acesta a dovedit clar ca este un incompetent. Alo, domnu primar, cat il mai tolerati pe acest amator?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: