Cum rulezi un bonus la pariuri online, cu sau fără depunere?

Piața românească de pariuri online ne bombardează cu tot felul de oferte promoționale, care mai de care mai tentante. Totuși, pariorii care fac primi pașii într-ale pariurilor online se întreabă ce pot face pentru a rula aceste oferte de bonusuri fără depunere sau bonusuri la prima depunere. Dacă bonusurile fără depunere sunt aproape imposibil de rulat, datorită faptului că scopul lor nu este altul decât să le ofere utilizatorilor noi șansa de a testa platforma agenției, bonusurile la prima depunere sau cele de realimentare pot fi revendicate și rulate mai simplu câtă vreme jucătorul urmează o strategie.

În acest material vă vom explica tot ce trebuie să știți pentru a vă familiariza cu aceste metode eficiente de îndeplinire a cerințelor de pariere aferente bonusurilor propuse de operatorii licențiați la ONJN.

Există mai multe tipuri de bonusuri la pariuri online

Cine este de părere că există doar două-trei tipuri de bonusuri la pariuri online, probabil este începător sau efectiv nu este familiarizat cu pariurile sportive practicate pe internet.

Există mai mult de 10 tipuri de pariuri de bonusuri oferite de agențiile de pariuri sportive online: pariu fără risc, free bet (adică pariu gratuit), full bet, bonus, cote mărite la înregistrare, bonus pentru pariurile pe mobil, bonus fără depunere, pachet de bun venit (care, de regulă, înglobează mai multe promoții), bonus pentru recomandarea unui prieten, bonusul pentru pariuri multiple, miza înapoi în anumite situații, bonus pentru pariuri live, rambursare de miză pentru pierderea la limită a unui bilet și așa mai departe.

În acest an sunt foarte la modă bonusurile fără depunere pe TopBonusPariuri.ro, însă noi vom discuta despre cea mai îndrăgită ofertă promoțională la pariuri, așa că nu vom insista pe toate acele tipuri menționate mai sus, ci ne vom concentra asupra bonusurilor la prima depunere sau la realimentare.

Rulajul unui bonus la case de pariuri online

În cazul bonusurilor oferite la casele de pariuri online este vorba, de cele mai multe ori, de dublarea primei depuneri (în cazul în care vorbim de un bonus de 100%). Această sumă trebuie apoi pariată de un număr de ori, pe selecții care să conțină o cotă minimă. Fiecare operatorul își creează propriile promoții, așa că pot exista tot felul de restricții și cerințe mai mult sau mai puțin ciudate.

Pot exista inclusiv restricții cu privire la sporturile și competițiile pe care pot fi plasate biletele eligibile pentru rulaj, precum și anumite tipuri de pariuri care nu sunt acceptate. Să nu uităm și de limita de timp în care trebuie finalizat cu succes rulajul bonusului pentru a putea păstra suma. În fond, rulajul nu este altceva decât o formă pentru ca agenția să se protejeze de cei care nu vor să parieze, ci să extragă fonduri nemeritate.

Totuși, un parior care depune bani la pariuri online, face acest lucru pentru a paria și nu pentru a-i retrage imediat, așa că acest aspect al rulajului nu trebuie să fie văzut ca o piatră de poticnire. Bineînțeles, asta nu exclude faptul că este de datoria jucătorului să citească cu atenție termenii și condițiile ofertelor înainte de a le revendica.

Metoda ‘Matched Betting’ pentru îndeplinirea cerințelor de pariere

Această metodă a fost extrem de des folosită de către pariorii din România în urmă cu un deceniu, atunci când operatorii de pariuri online încă nu puseseră foarte bine la punct securitatea ofertelor pe care le ofereau. Românii abuzau de oferte, făcându-le conturi tuturor membrilor familiei care împliniseră vârsta de 18 ani, cu scopul de a revendica bonusurile și de a le transforma în bani. Cu timpul însă, agențiile de pariuri sportive au început să devină din ce în ce mai bine pregătite, și ajutate de progresul tehnologiei au reușit să oprească acele tentative într-o mare măsură, însă modelul încă poate fi folosit astăzi într-un mod inteligent.

Metoda Matched Betting presupune plasarea unor pariuri contrare la două (sau mai multe) case de pariuri online diferite. Cel mai simplu exemplu este jucarea pariului de Sub 2.5 goluri la meciul FCSB – Dinamo la o agenție, în același timp cu pariul Peste 2.5 goluri la același meci, însă la o altă agenție. Mizele se calculează astfel încât, oricare ar fi deznodământul partidei, pariorul să rămână cu aproape întreaga sumă mizată într-un dintre conturi.

Evident, pentru a pierde cât mai puțin procente, trebuie făcută o muncă de căutare a unor cote complementare. Practica a rămas însă populară, pentru că de regulă se face fie pariind la două case de pariuri online la care s-a revendicat un bonus la prima depunere, fie la o singură casă de pariuri online, care este contrată de un pariu plasat pe piețele de Betting Exchange.

Anumiți pariori recurg însă chiar și la tipuri mai complexe de pariuri, pentru a încerca să-și micșoreze marja de pierdere sau chiar să o anuleze. Acest lucru poate fi realizat jucând tipuri de pariuri cu 3 sau mai multe posibile rezultate, cum ar fi celebrul 1X2 la fotbal sau pariurile pe câștigătorul unei curse de cai, printre altele. Pentru a calcula mizele unui astfel de pariu, cunoscătorii apelează la un așa-zis Dutching Calculator, așa că nu este nevoie de cunoștințe avansate de matematică pentru a o scoate la capăt.

Aici este vorba despre strategia cotidiană aplicată de cei mai mulți dintre pariorii de top, și anume metoda pariurilor pe valoare. Profesioniștii joacă exclusiv pariuri individuale, căutând pronosticuri la care găsesc cote mai bune decât ar trebui să fie și pariază pe aceste rezultate o miză fixă, care nu depășește 3% din banca lor inițială. În acest mod, pe termen lung, reușesc să scoată factorul noroc din ecuație și totodată fac ca situația să depindă de calitatea predicțiilor jucate.

Pentru că, de cele mai multe ori, cotele favoriților nu au valoare, pentru că lumea are tendința de a paria agresiv pe favoriți, cele mai multe dintre pariurile profesioniștilor sunt plasate pe outsideri.

Această abordare, ale cărui obiective trebuie să fie stabilite pe termen lung, este ideală pentru a rula bonusurile, mai ales acele promoții la care cerința de cotă minimă este mai mare de 1.70. Totuși, această metodă nu garantează în nici un fel reușita pe termen scurt, ci mai degrabă sporește șansele pariorului de a putea spera la rezultate mai bune în timp.

Indiferent de metoda pe care o vei alege, te invităm să nu uiți de verificarea (KYC) contului de pariuri nou creat, care trebuie să fie realizată în cel mult 30 de zile de la înregistrare. Trimite-i operatorului cât mai rapid documentele solicitate pentru a evita orice problemă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: