Cupa României, tragerea optimilor: ACS Ghiroda, la Deta. Datele până în finala din iunie

Faza județeană pe Timiș a întrecerii eliminatorii a Cupei României în perspectiva noii ediții 2017-2018 la nivel național va puncta peste două săptămâni nivelul optimilor de finală, conform tragerii la sorți efectuată astăzi la sediul AJF Timiș.

Cele șase perechi ce vor lupta după Paști, în ”intermediara” din 19 aprilie de la ora 17, pentru un loc în sferturile fazei județene Timiș, sunt după cum urmează: Șoimii Pesac (categoria ”Promoție” – liga a VI-a) – Voința Biled, AS Coșteiu – AS Bacova, Unirea Jimbolia – Unirea Sânnicolau Mare, AS Carani – Pobeda Dudeștii Vechi, ASO Deta – ACS Ghiroda și Flacăra Parța – Voința Mașloc. Așadar patru dispute între grupări de liga a V-a, din Campionatul Județean, și divizionare D, una fiind exclusiv de ”Județ”.

Voința Șandra va sta în faza optimilor de finală, fiind calificată direct în sferturile competiției, etapă a 4-a ce va avea loc în 9-10 mai de la ora 17,30. Ulterior, semifinalele se vor disputa în 23-24 mai tot de la ora 17,30 iar finala în 6-7 iunie de la ora 18.

Câștigătoarea actului final va obține biletele pentru turul I la nivel național al ediției 2017-2018, programat în vară.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: