Dacă Ghinescu înscrie primul gol polist, atunci e 4-1: ”Ne ducea gândul la jocul cu UTA încă de la început de an”

O dată a mai marcat Răzvan Ghinescu în acest campionat al Ligii 2, și tot într-un succes cu 4-1, și tot ca primă reușită a alb-violeților. Și în acea penultimă apariție timișoreană acasă din toamnă era tot 1-1 la pauză, iar la reluare același Blănaru semna tot o ”dublă”. Atunci a fost 4-1 cu CS Balotești, azi a fost 4-1 cu Dunărea Călărași, titularul revenit după 3 etape, în locul lui Ungureanu, egalând la țanc, în minutul 43…

 

 

”Am obținut o victorie meritată deși în inferioritate numerică, după ce am controlat jocul mai ales după eliminarea ce ne-a prins bine, căci ne-am organizat mai bine pe apărare, și pe contraatac. Este o victorie foarte importantă pentru moral, ce ne dă încredere pe viitor, iar astfel nu suntem învinși de 3 etape. Este foarte important să avem cât mai multe asemenea evoluții fără să pierdem”, a spus Răzvan Ghinescu, autor al egalării în succesul de astăzi cu 4-1 (1-1).

Marcatorul a admis că următoarea dispută din calendarul alb-violeților, cea acasă cu arădenii, din seara de duminică 21 mai, de la ora 19, pe ”Dan Păltinișanu”, este și cea mai importantă din țintarul nou-promovatei: ”Ne gândeam deja într-adevăr mai mult la meciul cu UTA, care este cel mai important, și pentru noi, și pentru suporteri, căci la meciul acesta ne ducea gândul încă de la început de an, pentru noi contează foarte mult”.

Răzvan Ghinescu: bară-gol!

Ghinescu a mai explicat după victoria care a asigurat salvarea matematică de la retrogradare că ”nu cred că se punea problema retrogradării, căci știam de la început că nu vom cădea, eram siguri de asta, suntem o echipă!”

Cât despre golul său de astăzi din minutul 43, ”poate că dacă trăgeam încă din prima, șutam în blocaj, dar așa a fost bine… Și golul, pentru orice jucător, e foarte important”. După ce Dunărea a deschis scorul dintr-o lovitură liberă, bară-gol în minutul 26, Ghinescu a egalat tot cu o… transversală-gol, balonul ricoșând în plasă după un spectaculos șut din afara careului.

Cu CS Balotești, în tur, Ghinescu înscria deja în minutul 4…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: