Dacă-i a oaspeților, a oaspeților să fie până la capăt: Fortuna și Cocoșul, 3 puncte afară

Ultimele două jocuri ale etapei a XX-a în Divizia D Timiș s-au jucat duminică după amiază de la ora 15 și s-au încheiat cu victorii ale oaspeţilor, într-o rundă dominată de vizitatori. De fapt, cel mai clar la acest capitol din întregul campionat. Căci dacă în tur gazdele câștigau între minim 3 și maxim 6 întâlniri pe etapă, de astă dată au tranșat un singur meci, remizând două, în oglindă față de prima rundă a sezonului de primăvară, cu două triumfuri acasă și o remiză. Dar iată marcatorii celor opt goluri…

Progresul 1906 Ciacova – ACS Fortuna Becicherecu Mic 1-4 (1-2) 

Au marcat: Marius Stănilă (min. 3), respectiv pentru învingători Brian Filimon (min. 4), Zoran Radu – foto pag. I (min. 40), Costel Zurbagiu (min. 73) şi Dan Roman (min. 87).

Liderul şi-a apărat blazonul. reuşind o victorie chiar pe terenul din Ciacova, la trei goluri diferență, după ce a fost trezit în minutul trei, când localnicii au deschis scorul.  

De menţionat că în minutul 74 arbitrul Daniel Neagoe a întrerupt meciul timp de două minute, întrucât s-a aruncat cu o sticlă de bere de doi litri, goală. Persoana din tribună a avut care va să zică timp să o golească, doar pentru a o arunca asupra asistentului Raul Ghiciulescu.

Au jucat formaţiile:

Ciacova: Boşca – Pîrvulescu, Cătău, Goia, Ştefănescu, Stănilă, Andrei Lazea, Brădean, Apostol, Radovan, Natanticu.  

Antrenor-jucător: Cosmin Goia.

Au mai jucat: Secăreş, Marius Lazea, Popoviciu şi Saytoş.

Pe bancă: Gliguţă şi Tătar.

Fortuna: Culda – Toma, Oneţ, Dragu, Vîrşog, Filimon, Zurbagiu, Hodiş, Szalkai, Radu, Anagor.

Antrenor: Vasile Luţă. 

Au mai jucat: Neagoie, Păscăleanu, Negruţ, Dan Roman.

Pe bancă: Costoaie, Pecarov şi Croitoru.

Au arbitrat: Daniel Neagoe – Raul Ghiciulescu şi Nicolae Chiţoiu. Observator de arbitri Zaharie Ciev iar delegat de joc Livian Hotico.

*

AS FC Bazoşu Vechi – C.S. Cocoşul Orţişoara 1-2 (0-0)

Gazdele au deschis scorul în minutul 58 prin Drăgan Filip, dar finalul a fost dramatic pentru localnici, întrucât trupa lui Gheorghe Chimiuc a întors rezultatul în trei minute, egalând mai întâi în ultimul minut regulamentar, prin Răzvan Solomon, cu capul, la o centrare.

Iar în cel de-al doilea minut din trei de prelungiri a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, transformată cu sânge rece de Silviu Francescu, care a adus pentru ”Cocoşeii” lui Chimiuc primele trei puncte după o lungă perioadă de timp. Din etapa a 13-a…

La acest penalty, acordat de arbitrul Cătălin Botaş, eliminat a fost Raul Lazea, pentru fault în calitate de ultim apărător.

Echipa ACS Voinţa Maşloc a stat în această etapă, întrucât CSM Lugoj II s-a retras din campionat.

Rezultatele rundei cu 10 goluri în contul gazdelor și 17 al oaspeților, pe coloana clasamentelor. 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: