Dan Alexa, al 4-lea 0-1 victorios la rând afară, acum în Banat: ”Am făcut cel mai slab joc de când am preluat… Mă așteptam ca până în iarnă să duc echipa în primele 4”

Secund clasata Dunărea Călărași a împușcat 2 iepuri dintr-un foc în căderea de cortină a etapei de la mijlocul turului în Liga 2, apropiindu-se la puncte prin cel de-al șaptelea succes consecutiv de liderul AFC Hermannstadt, antrenat tot de un bănățean, dar și distanțându-se de urmăritoarele sale. Revenit din nou în calitate de oaspete pe ”Dan Păltinișanu”, Dan Alexa a admis însă că victoria cu 0-1 (0-1) în dauna ”violeților” a fost conturată pe fondul celei mai modeste prestații a elevilor săi de la preluarea cârmei luna trecută.

Dan Alexa a croit astăzi de la ora 16 al patrulea 0-1 succesiv victorios în deplasare, după cele din Ilfov, la Afumați și Ghermănești, respectiv în județul Arad, la Șiria, recunoscând pe de altă parte că ”a fost un joc dominat în mare parte de Poli, pe când noi am stat foarte rău din punct de vedere fizic și am făcut cel mai slab meci de la preluarea echipei, dar nu pot să trec cu vederea și ocaziile mai mari pe care le-am avut. M-a surprins plăcut evoluția extraordinară a portarului lui Poli, care, deși n-a avut foarte mult de apărat, a făcut-o bine, și am înțeles că e și tânăr…”

Antrenorul principal al ocupantei locului secund a mai apreciat că ”este o victorie importantă, prin care ne îndepărtăm de locul 3, chiar dacă am făcut cel mai prost meci de când sunt la Dunărea, dar sunt anumite cauze pe care le știu. Am avut însă și situații mari de gol, de exemplu la acea lovitură de cap cu siguranță ne-am fi putut desprinde”.

Cât despre gazde, ”Poli m-a surprins plăcut ca fiind mult schimbată în bine, periculoasă, încearcând să joace, și a pus presiune pe fundașii noștri centrali, a băgat 2 atacanți, și-a creat două situații bune de a marca…”

Dan Alexa a mai explicat: ”Am preluat echipa pe penultimul loc și a fost foarte important pentru mine că am avut parte de foarte multă înțelegere și respect din partea celor din conducerea clubului, care mi-au oferit ocazia să am parte de cea mai mare provocare a carierei, acum fiind altceva decât în perioada la Rapid, care era favorită certă, pe când acum este altceva, dar și drumul este foarte lung. Mă așteptam ca până în iarnă să duc echipa în primele 4 clasate. O vedeam pe UTA acolo dar nu e, azi dimineață am urmărit-o și pe Ripensia, o echipă frumoasă, cu foarte multă dăruire, cu jucători urcați împreună din liga a 4-a…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: