Dan Alexa, debut cu zero, ACS Poli – Vaslui 0-2: „Sunt puţin supărat… am arătat foarte rău în repriza a doua!”

Dan Alexa a explicat că, mai presus decât înfrângerea, l-a dezamăgit degringolada din partea a doua la ACS Poli Timişoara – FC Vaslui 0-2 (0-1), promiţând însă schimbări în echipă, pe care se vede obligat să le facă…

„Sunt puţin supărat, nu neapărat pentru înfrângere, dar am arătat foarte rău în repriza a doua, am pierdut multe mingi, le-am oferit multe mingi exact pentru jocul lor, de contraatac, în care excelează, prin Temwanjera, prin Viveiros. Am fost naivi în partea a doua, şi supărarea mea e că am arătat foarte rău, şi că luat gol din fază fixă, şi nu doar din acea fază fixă ne-am văzut periclitaţi, dar încă la două-3 cornere şi lovituri libere din părţi laterale”, a început prin a spune Dan Alexa, învins la debutul său ca antrenor.

„În prima am jucat cât de cât, am făcut pressing, băieţii s-au apropiat de poarta Vasluiului dar nu am fost cu adevărat periculoşi. Poate alta ar fi fost situaţia dacă Mera ar fi marcat la acea reluare cu capul din minutul 47, dar Vaslui a meritat victoria, e o echipă bună, care trage la cupele europene, iar eu sunt responsabil pentru acest rezultat. Am luat însă gol din acea fază fixă, iar Vasluiul ne-a pus probleme din acele execuţii”.

„Eliminarea lui Mansour n-a influenţat cu nimic rezultatul dar e o pierdere pentru noi şi nu va juca la Viitorul. Suntem însă 31 în vestiar, e Szekely…”, a continuat Dan Alexa, adăugând că „Bărbuţ a jucat foarte bine, iar Boldea trebuia să-i susţină mereu pe cei 2 din faţă. Am primit însă golul din fază fixă, şi aşa încrederea echipei era destul de şubredă, iar când am luat golul 2 n-am mai putut replica. A cântărit mult primul gol, pentru că veneam după două înfrângeri”, a mai explicat Alexa.

„Scutaru e o pierdere pentru noi, revine şi Gorobsov dar Popovici mai are o etapă de suspendare. Ne ajută totuşi rezultatele dar supărarea mea, vă rog să mă credeţi, e că în repriza a doua am arătat foarte, foarte rău. Vor apărea şi schimbări în echipă, sunt obligat să le fac, iar cei care vor intra vor arăta alt moral! Mai mulţi au evoluat sub ceea ce pot ei cu adevărat, n-au arătat-o, şi meciul cu Viitorul începe pentru noi din acest moment…”

Schimbările ar interveni sâmbătă la ora 19, la Chiajna, cu Viitorul Constanţa. Sau Voluntari, cum credeţi mai nimerit.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: