Dan Alexa (Dunărea Călărași), 1-1 la ”Ripi”: ”Era inevitabil, până la urmă tot trebuia să se rupă șirul succeselor, nu putea continua la nesfârșit. Puteam să și pierdem”

Senegalezul Mediop a devenit astăzi primul jucător gazdă care să-i înscrie un gol după peste două luni Dunării Călărași, în poarta căreia căpitanul Lungu scotea pentru ultima oară balonul din plasă în aparițiile în deplasare în minutul 90 al ieșirii din etapa a III-a, la Sibiu, în urmă cu 11 runde respectiv acum 6 deplasări.

 

Mai exact, ocupanta locului 2 în Liga 2 a încasat astăzi în Ciarda Roșie primul ei gol în deplasare după 465 de minute de joc, echivalentul a 6 ore și 45 de minute de fotbal. Daniel Tătar înscria atunci dintr-o lovitură liberă de la 17 metri reușita victoriei gazdei nou-promovate AFC Hermannstadt, 2-1 (1-0) cu Dunărea pe 19 august, în urmă cu 70 de zile, după ce călărășenii egalau din penalty în minutul 50, însă ștafeta preluată în sud-est de Dan Alexa de la interimarul Ion Manu i-a propulsat pe participanții la barajul din 2016 al eșalonului secund într-o serie de zece victorii, incluzând cinci afară, patru la rând cu 0-1 și un recent 0-2 la Suceava.

Firul s-a rupt astăzi de la 12 în sud-estul Timișoarei. ”Mi-aș fi dorit să câștigăm și să continuăm seria, dar nu am reușit să mai înscriem contra unei echipe gazdă în 10 jucători… Am început foarte bine, însă am luat golul pe o mare neatenție, avantaj care i-a dat mare încredere Ripensiei, și chiar a reușit apoi să controleze jocul…”, a spus Alexa, sărbătorit la împlinirea a 38 de ani.

 

 

Alexa a admis că ”până la urmă tot trebuia să se întrerupă șirul victoriilor, nu putea continua la nesfârșit. Era de așteptat cândva dar oricum este un record a învinge de 10 ori la rând. Acest moment era inevitabil, puteam să și pierdem azi. S-a jucat ca la handbal o repriză…”

Dunărea va juca etapa viitoare acasă cu ASA iar ulterior, la Brăila. Alexa n-a omis a saluta în final ascensiunea nou-promovatei din Ciarda Roșie: ”Țin să felicit Ripensia în general pentru acest proiect, îi cunosc pe domnii din conducerea clubului, și este un proiect sănătos, care va da roade în viitor…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: