Dan Alexa: „În repriza a II-a am băgat tot ce se putea”, despre ACS Poli Timişoara – Ceahlăul 1-1 (0-0)

Dan Alexa a vorbit şi despre neşansă după cea de-a cincea tentativă nereuşită de a câştiga un meci pe teren propriu ca antrenor la ACS Poli Timişoara, 1-1 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, meci în care alb-negrii au încheiat pentru a 10-a oară în Liga 1 în superioritate numerică, fără a reuşi însă măcar o dată în acest sezon să răstoarne un rezultat după ce a fost condusă.

ACS Poli are acasă în gestiunea lui Dan Alexa bilanțul 5 0 2 3 2-8 2p

 

„Pentru noi erau foarte importante cele 3 puncte. Am avut un mare avantaj, având 2 oameni în plus. A fost apoi greşeala lui Belu, care a mai echilibrat puţin balanţa iar pe final chiar puteam pierde la acea ocazie din ultimul minut. Totuşi, sper ca punctul să ne ajute, mai ales că fiecare punct e important”, a spus Dan Alexa.

„Am început meciul gândind să câştigăm, pe final am avut 6-7 jucători de atac. Aşteptam mai mult de la Mansour şi Szekely, chiar dacă ultimul a marcat. În repriza a II-a am băgat tot ce se putea, am pus presiune, dar nu am avut noroc”, a continuat Alexa. Egalarea din penalty a echivalat cu al doilea gol acasă din 5 meciuri pe „Dan Păltinişanu” în mandatul său, primul fiind opera lui Popovici, din serviciul lui Szekely, contra lui „U” Cluj, când se sfârşea însă rău, 1-2 de la 1-0.

„În cadrul echipei presiunea e mare, de când e ea nu cred că a atacat pe cineva. Echipa trăieşte din sclipirile lui Szekely. Avem totuşi un lot mai bun decât multe alte grupări din Liga 1 dar iată că suntem la retrogradare”, a mai spus Alexa, care nu va conta pe Belu, eliminat şi suspendat pentru deplasarea la Giurgiu, cu Astra.

Ultimele 180 de minute vor fi decisive, finalul coincizând cu jocul acasă din 21 mai, în etapa a 34-a, ultima: „Nici un meci nu va fi uşor, jucăm cu Astra, care trage la locul 2, şi cu Chiajna, care va depinde probabil de meciul cu noi”.  

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Dan Alexa: „În repriza a II-a am băgat tot ce se putea”, despre ACS Poli Timişoara – Ceahlăul 1-1 (0-0)

  1. vali spune:

    Care sunt echipele cu lot mai slab,decit Poli?! Eventual Corona,si cu asta…basta,dar cel mai slab antrenor e de departe,Alexa.Vina nu este a lui,ci a celor 2 care l-au instalat,crezind ca dau o mare lovitura!
    Cum poti sa pui,in asemenea momente,un antrenor fara niciun pic de experienta?
    Iata ca privind cu mare atentie toate clasamentele in care sunt implicate echipele din Timisoara,in afara de Ripensia,pt.restul,in frunte cu cele care se cheama ASU POLI,ASU POLI ||,ACS POLI,ACS POLI||,constat ca e jale mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: