Dan Alexa: ”Mulțumirea mea e ponderată” după ACS Poli – Olimpia 3-0

Liderul ACS Poli Timișoara și-a mărit avansul în fruntea seriei vestice încă de la primul pas în play-off, profitând de remiza albă acasă a Reșiței.

Dan Alexa a spus după acest al cincilea 3-0 pe teren propriu în B2 și primul de la depășirea Reșiței de Moș Nicolae că ”sunt mulțumit de această dată, iar pe lângă cele 3 goluri am avut și mai multe ocazii. Am arătat consistență și îmi dă încredere pentru meciul următor. Trebuie să fim mai serioși, deoarece promovarea încă se joacă. Oltul și Reșița sunt contracandidatele noastre, și ar fi fost și CS Mioveni, dacă învingea astăzi. Iar dacă nu se retrăgea Cîmpina, am fi avut 11 puncte, nu numai 8 avans”.

A fost și al optulea meci la rând acasă pentru ACS Poli în care n-a primit gol, însă și opoziția vizitatorilor sătmăreni a lăsat de dorit în privința consistenței în joc. O formație cu sacii în căruță prin prinderea locului 6, și cam atât…

ACS Poli s-a desprins astăzi la 8 puncte avans, față de 6 la debutul rundei, reșițenii fiind egalați la puncte de CS FC Olt.

Antrenorul principal al liderului a mai remarcat că ”sunt meciuri de play-off care au o anumită presiune, nu ne putem exprima cu dezinvoltură, și se apropie finalul iar fiecare moment contează. Mai sunt 9 finale… Mulțumirea mea e ponderată, căci peste 6 zile ne așteaptă un meci greu la Mioveni”.

Unde timișorenii vor juca în Vinerea Mare, seara la ora 19.

Despre Doman, care a avut impact prin intrarea să în partea secundă, Alexa a explicat: ”Evoluția lui este în creștere, își pune imediat amprenta asupra jocului. E un talent înnăscut, poate să facă spectacol, dar să nu uităm că el a stat un an de zile. Are toată încrederea mea! Mă bucură atitudinea lui și știu că poate mai mult”.

În fine, în privința asistenței extrem de reduse la stadion, antrenorul a mai spus: ”Dacă vom promova, sunt convins că va veni mai multă lume la stadion”.  

Tiberiu Csik a fost laconic pentru că n-ar mai fi fost multe de zis în urma celei de-a doua înfrângeri suferite de galben-albaștrii Olimpiei cu același rezultat în acest campionat pe ”Dan Păltinișanu”: ”Un 3-0 fără drept de apel, și cred că asta e diferența dintre echipe. Noi ne-am atins obiectivul, dar eu trebuie să motivez în continuare jucătorii, să demonstreze că sunt fotbaliști, ceea ce azi n-au reușit să arate. Timișoara are cel mai bun lot și merită să aibă o echipă în prima ligă”.

În prima etapă din play-out, CS FC Caransebeș – Șoimii Pâncota 0-0 și CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor 2-1.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: