Dan Alexa: ”Sunt supărat pentru rezultat”

Concordia a smuls primul punct în play-out, un 0-0 sec și tern pe ”Dan Păltinișanu” în etapa a IV-a, cu Emil Ursu în spațiul tehnic, Dan Alexa fiind suspendat.

Suspendat pentru două etape, Alexa n-a luat loc pe bancă dar a vorbit la conferința de presă, explicând că ”o singură echipă a fost astăzi pe teren, am controlat meciul de la un capăt la altul, până la final. Este cel mai bun meci al Concordiei de când sunt la echipă, cu determinare, cu situații de poartă, foarte organizați, dar și cu situații de gol. Sunt nemulțumit de rezultat. Dar într-un timp relativ scurt am trecut de la eșecul de vineri cu Pandurii, cel mai prost meci al nostru, din care nu meritam absolut nimic, la evoluția de astăzi. Ne-am regăsit determinarea de la început, așa că sunt supărat pentru rezultat, meritam mult mai mult astăzi”.

”Echipa a jucat bine, a fost foarte motivată, doar că în situații clare nu a reușit să aleagă procedeul ideal sau liniștea în fața porții. Dar un punct împotriva principalei contracandidate e important, și faptul că n-am pierdut. Iar cel de la Chiajna, returul cu Timișoara, va fi decisiv”.

”Mă așteptam, căci lor le lipseau jucători importanți, dar nu vreau să știrbesc cu nimic meritul Concordiei. Noi am avut mulți absenți cu Iași și am mers fără să contăm. Cu Târgu Mureș a fost ceva unicat în carieră, și să joci în 8, dar nu m-am plâns, ăsta e fotbalul… Cred că e un punct care poate să ne dea speranțe dar urmează jocuri tocmai cu Mediaș și Botoșani, cele mai grele, pe fondul unui program foarte dificil. Ar fi fost foarte important să câștigăm. Se poate întâmpla orice în continuare, fiecare punct contează, fiecare oportunitate contează, să nu pierzi momentul, să îți întorci situațiile în favoarea sa, să nu ajungi în situația în care retrogradezi. Și chiar și Iași e acolo, care au posibilitatea de a retrograda”, a mai apreciat Alexa.

”Sigur, mă gândesc și eu că au fost obosiți, dar atunci când obții un rezultat incredibil cu CFR, și te califici, e reversul, nu trebuie să plângă, e un risc asumat, acum asta e… Nu spun, e mai bine că s-au calificat, e o întrecere importantă, dar atunci când ai joc cu CFR și urmează un program greu, e riscul asumat. Știi că inevitabil echipa va fi obosită, că joacă din 3 în 3 sau din 4 în 4 zile. Nu ajută situația, dar dacă nu câștigăm… Eu nu cred că Poli se duce acolo să se plimbe. Să fim serioși! Cine-și permite să piardă la Pandurii!? Că dacă pierde acolo… Sper să ne salvăm și noi, și voi, căci iubesc orașul, îmi doresc o echipă de Liga 1 pentru Timișoara, m-am stabilit aici cu familia, dar mai sunt 30 de puncte puse în joc, e o luptă incredibilă”, a încheiat Alexa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: