Dan Constantinescu: ”Ar fi fost mai bine să nu se joace aceste etape pentru că în primul rând ne punem pe noi în pericol, jucătorii”

ASU Politehnica – CSM Râmnicu Vâlcea va reprezenta sâmbătă de la ora 13 al 11-lea meci acasă în Liga 2 pentru alb-violeții nou-promovați, dar și ultimul din 2016, după zece reprezentații pe ”Dan Păltinișanu” iar apoi ”Știința” în care timișorenii au conturat bilanțul pe teren propriu 3-2-5 16-15.

Dan Constantinescu, mijlocașul marcator al golului 2 al poliștilor în deplasarea câștigătoare la Călărași, în urmă cu șase etape, transformând atunci un penalty în minutul 56, s-a referit și el la partida de sâmbătă din etapa a XXI-a, a doua a returului: ”Un meci greu! Am auzit și noi despre ce se scrie în presă, am și citit, precum că din iarnă patronul de acolo nu mai vrea să dea bani, sau cine investește, dar nu cred că e ceva foarte adevărat. Adică dacă vor lua punctele cu noi și în iarnă va fi cât de cât OK pentru ei, cred că se vor răzgândi și vor continua. Ei vin aici să câștige și să își ia banii pentru că vin Sărbătorile și bănuiesc că toată lumea vrea să aibă niște bani de Sărbători. Va fi un meci greu, dificil, ca și în tur…”

Constantinescu a mai spus că ”jucăm acasă și ne dorim foarte mult să câștigăm, mai ales că e ultimul meci și în primul rând pentru suporteri, după aceea urmează o pauză… Sperăm să câștigăm și să-i facem fericiți, să fie bine!”

Referitor la moral în urma eșecului cu 2-0 de duminică, la Târgoviște, mijlocașul a explicat că ”oarecum ne-a afectat pentru că am făcut un meci destul de bun zic eu dar am pierdut pe niște greșeli să zic iarăși copilărești, pe un contraatac pornit dintr-o fază fixă a noastră, apoi am ieșit la joc, ne-au prins tot pe un contraatac, iar ca în tur ne-am făcut noi meciul mai greu de la început”.

”Din punctul acesta de vedere, da, pot să zic că da, va fi o iarnă mai liniștită, pentru că dacă am fi fost la retrogradare probabil altfel ar fi stat lucrurile și nu știu, presiunea era mai mare pe noi din retur, pe conducere, pe antrenori, pe toată lumea. Dar așa, putem zice că suntem cât de cât liniștiți iar dacă câștigăm și meciul acesta, și trecem și peste Vâlcea, va fi și mai multă liniște, și de aceea sperăm să și câștigăm, să-i băgăm sub noi”, a mai spus Constantinescu.

Întrebat în privința menținerii programului stabilit inițial, cu disputarea primelor două etape din retur în această toamnă, mijlocașul a spus: ”Ar fi fost mai bine să nu se joace pentru că în primul rând ne punem pe noi în pericol, jucătorii, și mai ales la meciul cu Chindia era terenul foarte înghețat și nici nu puteam să stăm în picioare în prima repriză. A doua repriză, s-a mai încălzit, s-a mai înmuiat terenul, a fost un fel de mocirlă, nu puteai să stai în picioare. Nu știu…. E periculos și pentru noi, căci asta facem, din asta ne câștigăm banii, iar dacă cineva se accidentează, apoi nu mai joci, nu poți să-ți câștigi cât de cât existența…”

Cum va fi sâmbătă suprafața de joc pe ”Știința”? ”N-am urmărit să văd care va fi starea vremii la ora meciului dar probabil va fi tot așa. Acum e cât de cât mai bine, văd că soarele e mai pe cer – să zic așa, și poate va fi mai dezghețat dar oricum va fi un teren greu și un meci destul de greu, zic eu. Sperăm să nu ne accidentăm, căci e și ultimul meci, și să fie toată lumea în regulă, sănătoasă, și dacă putem să și câștigăm!” 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: