Dan Mănăilă (Mama Mia): ”În acest grup mic care este, încercăm să facem ceva, dar accidentările, cartonașele galbene, toate lasă urme”

CS Nuova Mama Mia a pierdut al doilea joc consecutiv cu 2-0, rămânând cu un singur punct acumulat din ultimele 9 posibile după ce s-a înclinat pe ”Calor” vineri după-amiază celor de la ACS Poli II, care au marcat spre finalul fiecărei părți. În continuare, rămâne de văzut dacă gruparea din Becicherecu Mic va putea găzdui vinerea viitoare primul ei meci la Jimbolia, cu Pandurii II, Marcel Băban așteptând în aceste zile un ultim aviz favorabil pentru finalizarea dosarului de omologare a bazei sportive în vederea organizării partidelor de Liga 3.

Dan Mănăila a semnalat după insuccesul de astăzi că ”în primul rând ne lipsește foarte mult atacantul Rees, cel mare, pe care l-am introdus spre final. E accidentat și îi mulțumesc pentru asta, că a intrat. Miculete ne-a lipsit, Chiper a jucat accidentat. Sunt jucători pentru noi care-s foarte importanți. Ghiorghioiu e accidentat… Pentru noi contează un jucător, azi n-am făcut decât două schimbări…”

Mănăilă a mai remarcat: ”Cine a dat primul gol, a câștigat! Un joc care a fost foarte echilibrat din punctul ăsta de vedere însă ei au fost mai pragmatici, un pic cu șansă la primul gol, deviat în vinclu. Noi zic că am avut 2-3 oportunități foarte bune de a marca în prima repriză, cea a lui Denis Băban a fost chiar aproape cu poarta goală, să zic așa. Dar total schimbată a fost atitudinea față de meciul precedent, o atitudine foarte pozitivă și dacă vom continua în același stil, vom aduna și puncte, vom reuși să scoatem puncte unde nu se așteaptă chiar nimeni”.

”Suferim însă la finalizare, căci atacanții noștri sunt accidentați, și am jucat cu improvizații, în față cu Denis. Felicit pe Poli iar noi trebuie să ducem mai departe acest obiectiv pe care-l avem, de a rămâne în Liga 3. Să sperăm că vom reuși. Din păcate suntem doar 12 seniori, restul sunt copii, dar vom încerca să răzbim. Și vă spun sigur că vom răzbi!”

După două victorii, o remiză iar mai nou două eșecuri. ”Am început cu un moral foarte bun, am reușit să acumulăm niște puncte importante, dar fotbalul nu poți să-l păcălești. Noi am încercat, în acel grup mic care a fost încercăm să facem ceva, dar vedeți că nu poți chiar să improvizezi când apar accidentări, cartonașe galbene, și toate lasă urme. Trebuie modificări și nu poți să improvizezi, iar aceeași structură de 10 jucători, să-i modificăm, nu-s adeptul. Continuăm în aceeași idee și să sperăm că vom reuși să acumulăm puncte”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: