Daniel Oprița, foc după ASU Politehnica – Juventus 2-1: ”Noi nu ne prea dorim promovarea de 6-7 etape…”

ASU Politehnica a depășit de la ora 15 mult pomenitul lider al Ligii 2, 2-1 (1-1) cu Juventus. Premieră ”violet” în 2016/7 în eșalonul secund: două succese la rând acasă! Și a doua oară în acest campionat ca timișorenii să preia de două ori conducerea, 1-0, 1-1, 2-1, precum tot într-o… miercuri acasă, atunci cu ilfovenii din Balotești, și tot după 1-1 la pauză. Dar și a doua oară în acest campionat ca Juventus să încaseze două într-un meci.

A fost într-adevăr doar pentru a doua oară pentru Juventus în întregul campionat să încaseze două goluri într-un joc: a reușit-o și UTA Bătrâna Doamnă acum 4 zile, în Colentina, a perforat liderul și astăzi ASU Politehnica, pe ”Știința”. Alb-violeții, revanșați după acel usturător 5-0 din tur.

Este într-adevăr pentru a doua oară acasă în sezonul 2016-2017 ca ASU Politehnica să preia de două ori conducerea, cu 1-0 și 2-1. Se mai întâmpla, coincidență, tot într-o zi de miercuri, în intermediara din tur contra lui CS Balotești: Ghinescu deschidea atunci scorul în minutul 4 iar Bădăuță făcea 2-1 în minutul 72.

Astăzi a deschis scorul Stancu în minutul 8 iar Blănaru a semnat golul victoriei în minutul 56, după ce Chipirliu, golgheter al primei clasate, egala în minutul 9. La final, Daniel Oprița, a început prin a spune că ”îi felicit pe timișoreni pentru că au jucat bine și au știut ce-au vrut, dar și acest public, cu o minunată galerie, rar mai vezi așa ceva! Noi nu meritam nici egalul la cum am jucat. Nu suntem atenți la finalizare, căci ocazii ne-am creat și azi, ca și cu UTA, dar nu ne concentrăm. Iar fazele acelea din care am primit goluri le-am tratat de asemenea manieră încât nu meritam nici un punct”.

5

 

Antrenorul liderului a mai răspuns apoi cu supărare prin a-și ironiza jucătorii că ”noi nu prea ne mai dorim promovarea de vreo 6-7 etape, jucăm doar așa, să intrăm și noi pe teren, că suntem deja fotbaliști… Dar vom efectua o analiză a evoluțiilor noastre! Am dat șanse și altora care nu prea au jucat și nici nu prea au profitat de ele. Așa încât vom vedea, care sunt cei ce merită, dacă ne putem baza pe ei mai departe. În orice caz, când vii de pe bancă, trebuie să vii altfel, dar nu precum azi sau sâmbătă cu UTA”.

”Arbitrajul a fost corect, nu arbitrajul m-a deranjat, deși trebuia să acorde mai multe minute de prelungire și l-am întrebat dacă nu cumva se grăbea. Însă nu ne-a dezavantajat dar doar am vrut să-i spun, așa…”, a mai răspuns prin a explica Daniel Oprița.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: