Dansând prin ploaie! Poli II – Poli 2002 (´93) 3-1 (2-1)

Echipa secundă a poliştilor a dispus în această seară pe terenul sintetic de lânga arena „Dan Păltinişanu” cu 3-1 (2-1) de juniorii medaliaţi cu bronz ai generaţiei ´93 a clubului, aflaţi la primul joc amical în prelungiri, golurile fiind marcate de Boștină (24), Velici (33), Silaghi (67) respectiv Lupancu (40).

Cum precizam într-un material anterior, după ce prima echipă i-a şutit adversarul pentru amicalul de sâmbătă, şi anume Naţional Sebiș, trupa lui Adrian Stoicov, fără să mai stea pe gânduri, a umplut golul testului de verificare programând un joc cu echipa antrenată de Cristian Contescu, chiar vineri de la ora 18, chit că pe tot parcursul întâlnirii a plouat cu găleata.

Partida s-a disputat pe terenul sintetic din Complexul ”Dan Păltinișanu”, unde băltoacele și ”dușul” permanent au făcut ca meciul să fie unul greu, fără execuții tehnice, din pricina faptului că mingea se controla cu mare greutate. Singurele alternative pentru jucători erau degajările și ridicarea mingii peste adversar. Sigur, unii uitând pe ce lume sunt, mai căutau și soluția dribligului, idee toatal neinspirată și rămasă permanent fără rezultatul scontat. Cu toate intemperiile pricinuite de starea potrivnică a vremii, meciul ce a angrenat speranțele Timișoarei a avut și 4 goluri, dar și acțiuni de poartă. Pe lângă cele două reușite în prima parte a încleștării, putem spune că formația condusă de Adrian Stoicov a condus ostilitățile avându-l la pupitru pe ”Rățoiul” Dobriceanu – de departe cel mai bun de pe teren, ratând majorarea scorului, atât prin Boștină cât și prin Velici, ambii fiind și marcatorii primelor două goluri.

De cealaltă parte, junii antrenați de Cristi Contescu au generat un randament destul de considerabil, ”bătălia” dându-se mai mult prin băltoacele de la mijlocul trenului, însă, în mai multe rânduri, Lupancu și Zele chiar au fost aproape de a aprinde și ei flacăra, până la urmă acest lucru înfăptuindu-l chiar Lupancu, acesta înscriind către finalul primei reprize în urma unei acțiuni colective.

În partea a doua, în așteptarea președintelui Gheorghe Chivorchian, hotărât să-și facă o imagine despre loturile cu care Poli va aborda noul sezon competițional, care până la urmă nu a mai ajuns la teren, prea mare lucru nu s-a întâmplat față de primul mitan. Adică jocul s-a disputat tot prin ploaie și tot prin băltoace, iar dominarea s-a accentuat în mod vizibil de partea trupei lui Stoicov, care a mai punctat o dată prin Silaghi și au mai ratat de mai multe ori prin Dorin Rotariu, Stancu, Dobricean și Pleșcan.

Până la urmă scorul a fost unul echitabil, echipa mai matură dovedindu-se a fi Poli II, chiar dacă în rândurile acesteia, în repriza a doua, au fost și trei juni de numai 16 ani, şi anume Rotariu, Bocșan și portarul Gîrlea.

Poli II: Rusu – Petruș, Dubei, Voiculescu, Cuciorvă, Damian, Stancu, Dobricean, Szaklay, Boștină, Velici. După pauză au intrat: Gîrlea – Bocșan, Toma, Silaghi, Pană, Rotariu, Pleșcan.

Poli 93: Tcaciuc – Rigo, Stănilă, Știrbu, Zele, Cosovanu, Namțu, Lupancu, Calușaru, Guye. Au mai jucat: Trițoiu – Abu Abud, Lază, Rogojinaru, Duțu, Opriș, Tăbăcaru, Ardelean, Radosav, Leonte, Florea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Dansând prin ploaie! Poli II – Poli 2002 (´93) 3-1 (2-1)

  1. gino spune:

    Mai nou,presedintele Chivorchian,nu are timp de nimic,doar de dat afara propii angajati.Ce ar fi sa-si micsoreze in primul rand lui insusi salariul,dupa aceea sa le micsoreze propiilor angajati.Ca de deplasat doar la Bussines Class merge cu avionul,ca vezi Doamne,el e marele presedinte…moldoveanu-dreaq.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: