De la 1-3 în minutul 86, Cocoșul răstoarnă scorul și învinge Murani

Gazdele ultimului meci al zilei de sâmbătă în Divizia D Timiș au întors la final soarta jocului din etapa a XI-a, ieșind din zodia celor 3 remize 1-1 consecutive prin adjudecarea primului triumf acasă după 7 etape: Cocoşul Orţişoara – ACS Murani 4-3 (1-0).

Într-adevăr, Cocoșul remizase 1-1 în ultimele două apariții acasă în liga a patra, parte a nu mai puțin de 5 rezultate de egalitate de 1-1 în primele zece runde, și se părea că va sfârși astăzi chiar mai rău, dar a dres busuiocul la final.

Victor Opriş a marcat pentru gazda Cocoșul unicul gol al primei părți a meciului de la ora 15, 1-0 în minutul 43, după care reușitele lui Stelian Argatu din minutele 50 şi 70 precum şi cea a lui Alexandru Ilie în minutul 78, din lovitură de la 11 metri, păreau a aduce a doua victorie în noul campionat pentru ACS Murani, după un 3-4 în deplasare în urmă cu 8 etape.

Avea să se încheie însă 4-3, căci Mădălin Semenea a redus din handicap în minutul 87, 2-3, Răzvan Solomon a egalat în minutul 90 iar Cristian Tăbăcaru a ținut toate punctele pe arena ”Pavel Zagura”, 4-3 în minutul 93.

Totul sub privirile celor suspendați, în tribună, și anume Gheorghe Chimiuc, Ioan Damşa (Seceani) şi Cosmin Sîntean (Murani), care au urmărit un meci… de infarct, în care oaspeţii au condus cu 1-3 în minutul 78 dar au fost egalaţi în cele din urmă, ba chiar învinși, în prelungiri.

Ciprian Trancă (conducător Cocoșul Orţişoara): ”Îmi pare rău pentru Cornel Brici dar brânza este pe bani şi fotbalul se joacă pe goluri. Felicit echipa noastră, care a crezut în victorie până în ultimul minut, chiar dacă noi am făcut un meci slab. A fost un final nebun şi frumos! Suntem bucuroşi cu toţii pentru că punctele au intrat în visteria noastră”.

Cornel Brici (ACS Murani): ”Numai cei de la Murani puteau să piardă un asemenea meci, după ce au condus cu 1-3 până în minutul 85 dar în şase minute au luat trei goluri. Echipa din Orţişoara este o formație cu care se poate juca fotbal, au evoluat fără să te faulteze, fapt pentru care merită toate felicitările. Am avut un arbitraj foarte bun, iar după părerea mea Manea este cel mai bun arbitru pe care l-am văzut până acum, merită nota 10.”

Cocoşul Orţişoara: Ciui – Motreanu, Solomon, Dănilă, Livădaru (min. 48, Sobolu), Kiper, Telios, Opriş, Tăbăcaru, Semenea şi Gînju.

Pe bancă, Ciprian Trancă, care l-a suplinit foarte bine pe Ghiţă Chimiuc.

Au lipsit: Rațiu, Secotă, Neagoie şi Arghilean.

Murani: Ilie – Banciu, Bogdan, Lihoni, Andrei Novac, Coman, Sinauschi, Mihalcenco (min. 70, Stancu), Fulga, Pîrjol şi Argatu (min. 82, Osiac).

Antrenor: Stelian Argatu.

Au lipsit: Costescu, Aldea şi Bolborea – toţi trei accidentaţi, Iosof, Morcan, Sorin Novac, Cenghel – toţi patru suspendaţi.

Arbitri: Alexandru Manea – Raul Ghiciulescu şi Alexandru Ghiurcan. Observatori: Iosif Mânecan şi Dan Gabriel.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: