De la 2-0 în minutul 10 la 3-5 după mijlocul reprizei a II-a. FOTO: CFR – Flacăra Parța II 4-5 (2-3)

Răsturnare de scor într-un alt meci jucat marți spre seară tot între grupări din a doua jumătate a ierarhiei Seriei 1 din Campionatul Municipal Timișoara, liga a șasea locală, în penultima rundă a sezonului câștigând așadar și vizitatorii, în acest caz a doua echipă a celor de la Flacăra Parța, club autor în ediția în curs al promovării prin prima garnitură în Divizia D Timiș.

După ce pe 11 iunie s-a impus într-un meci jucat în devans din runda finală a campionatului cu 5-4 acasă în dauna celor de la CSȘ Bega, cei de la ”satelitul” lui CS Flacăra Parța au învins cu un identic 5-4 și în deplasarea pe CFR din penultima etapă, după ce gazdele s-au desprins la 2-0 în primele zece minute, ajungând însă a fi conduse până la pauză.

Iar în cele din urmă s-a impus formația mai bine plasată în ierarhie, penultima clasată înregistrând încă un eșec: CSF CFR 1933 Timişoara – CS Flacăra Parţa II 4-5 (2-3). Câteva succinte amănunte și mai multe fotografii…

Au marcat: Claudiu Tolci (min. 5), Adrian Ciobanu (min. 10), Laurenţiu Shein (min. 65) și Alexandru Derbac (min. 80) pentru amfitrioni respectiv pentru învingători Ludovic Silaghi (min. 35), Sorin Diaconeasa (min. 41), Adrian Sferle (min. 45 din lovitură de la 11 metri) şi Daniel Stănculeţ, în repriza a II-a, în minutele 69 şi 77.

Gazdele au condus cu 2-0 în minutul 10 iar dacă se desprindeau chiar și la 4-0 până în minutul 25 n-ar fi fost tocmai mult, dat fiind derularea jocului. În acel răstimp, la scorul de 1-0, deja în minutul 6, vizitatorii de la Flacăra au efectuat ceea ce avea să rămână și singura înlocuire, Petrescu ieșind foarte supărat iar Bolea preluând ștafeta. Oaspeţii din Parța au întors însă scorul deja până la pauză, 2-3, dar mai întâi, înainte de a marca cele trei goluri, Cristian Nicolaescu a nimerit bara laterală în minutul 28 cu un şut expediat din afara careului de 16 metri.

La reluare, mai pragmatică, trupa lui Ciprian Ştreangă a reuşit să învingă prin ”dubla” lui Stănculeț din nici zece minute după mijlocul părții secunde, strecurată între cele două reușite ale celor de la CFR, care, într-un final electrizant, puteau egala, ceea ce ar fi constituit poate un rezultat mai echitabil.

CFR: Mihăilaş – Penci, Medelean, Derbac, Coza, Oprea, Sârbu, Tudoran, Tolci, Shein, Ciobanu.

Antrenor Alexandru Apostol.

Au mai jucat: Lemnaru, Boţiu, Angheluş şi Ugrnic.

Pe bancă: Aghion şi Măcruşan.

Parţa: Ungureanu – Vinc, Diaconeasa, Gaşpar, Sferle, Silaghi, Gora, Stănculeţ, Ruben Nicolaescu, Petrescu (min. 6, Bolea) şi Cristian Nicolaescu.

Antrenor Ciprian Ştreangă.

Au arbitrat: Bogdan Gheorgheoiu – Denis Mihăescu şi Hazem Abu- Awwad.

Fotografii…

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: