Debut în Campionatul Județean Timiș, liga a V-a: Ripensia Timișoara – Tricoul 1 Iunie 5-0 (2-0)

Mureșan, după 28 de minute, din penalty, Uzun, cu capul în urma unui corner, iar la reluare Briciu și rezervele Anagor și Radu au semnat reușitele Ripensiei în meciul de debut în Campionatul Județean Timiș, 5-0 acasă cu o tânără și ambițioasă formație a Tricoului 1 Iunie.

Iată fimul jocului conform portalului oficial al învingătoarei, www.ripensiatimisoara.ro:

Deși ripensiștii au avut un start lansat, luând cu asalt careul advers încă de la prima fază, oaspeții au echilibrat jocul rapid, ținându-i pe galben-roșii departe de propria poartă. Păscăleanu, după o minge lungă, avea șansa deschiderii scorului în minutul 9, portarul Jurcuț, inspirat, reușea să-i sufle insă mingea de la picior mijlocașului de 23 de ani. Popa, 5 minute mai târziu, rata la rându-i, după o combinație de efect cu Mogoș. Golul a venit abia în minutul 28, când Ungur a obținut un penalty contestat de adversari și transformat fără emoție de specialistul Mureșan. După o semi-ocazie a lui Cărpinișan, căpitanul Uzun dubla avantajul cu o execuție caracteristică, lovitură de cap din centrarea venită din corner de la Mogoș. Ripensia intra cu 2-0 la cabine după o repriză mai puțin convingătoare.

La 10 minute de la reluare, Briciu marca pentru 3-0, la una dintre desele sale apariții la finalizare. Eroul din Cupă, Anagor, proaspăt intrat, reușea un lob peste Jurcuț pentru 4-0, iar Briciu, Popa și din nou Anagor treceau, ulterior, pe lângă o nouă reușită. Radu avea să închidă tabela în minutul 85, după ce îl depășea pe goalkeeper-ul oaspeților și trimitea în poarta goală.

Ripensia: Rădulescu – Petrișor, Uzun, Mureșan, Carpinisan – Boangheș, Briciu – Păscăleanu, Mogoș, Popa – Ungur.

Au mai intrat Anagor, Radu, Zsollei și Duțu.

Pe bancă: Filip – Hoța și Costândana.

Tricoul 1 Iunie: Jurcuț – Todea, Laslo, Pop, Motreanu, Nagy, Zait, Paunescu, Buzatu, Gheorghevici, Pop.

Rezerve: Chira, Angheluș, Mitroi, Mateică, Laboș.

˝Am întâlnit o echipă arțăgoasă, bine așezată, iar noi ne-am descătușat abia dupa venirea primului gol. Cred că și oboseala dupa meciul de Cupă și-a spus cuvântul. I-am simțit obosiți atât fizic, cât și psihic pe băieți. Mă bucur că am reușit să marcăm și din faza fixă, cu fundașul central și ma bucur pentru Anagor că a marcat din nou, încet-încet își va intra în mână. Avem acum timp o săptămână  să pregătim următoare etapă. Una peste alta suntem mulțumiți de faptul că am reușit o victorie la scor la meciul de debut din campionat˝, a declarat pentru portalul oficial al clubului Ovidiu Olariu, antrenor Ripensia Timișoara.

Sâmbătă viitoare, de la ora 11, tot pe teren propriu, ˝Ripi˝ va primi vizita Avântului Periam în cea de-a doua etapă din campionat, iar miercuri, începând cu ora 18, roș-galbenii vor disputa un meci de pregătire la Lugoj, împotriva divizionarei ˝C˝, Vulturii, formație pregătită de Iosif Rotariu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: