Decizii cu privire la alegeri ale ultimei ședințe a Comitetului Executiv AJF Timiș

Comitetul Executiv al AJF Timiș s-a întrunit marți la ora 10 în ultima sa ședință în mandatul pe cale să ia sfârșit, luând mai multe decizii privitoare la alegerile programate în Adunarea Generală Ordinară a Asociației Județene de Fotbal, care bate tot mai tare la ușă, pe 24 februarie.

La şedinţa desfășurată în sala de conferințe a forului fotbalistic județean au participat Dănuț Lața – preşedinte AJF Timiș aflat la expirarea mandatului; Romeo Malac – vicepreşedinte; Adrian Onica – vicepreședinte; Marcel Baban – vicepreşedinte; Nicolae Grigorescu – preşedinte C.J.A.; Adrian Ianoşev – membru, ca reprezentant al ligii a IV-a; Flavius Sitaru – membru, reprezentant Liga a IV-a; Marius Mureşan – membru, reprezentant Liga a IV-a; Răzvan Leucă – membru, reprezentant Liga a V-a; Flavius Buţă – membru, reprezentant Liga a V-a; Horaţiu Stoia – membru, reprezentant Liga a VI-a; Daniel Bogdănescu – membru, reprezentant Liga a VI-a; Florian Mierea – secretar general fără drept de vot; Adelina Ruja – trezorier, fără drept de vot. S-a consemnat o singură absență, în dreptul unui domn, invitat fiind în schimb Adrian Tal, director al Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Timiş.

Iar în cadrul întrunirii C Ex AJF Timiș s-au luat mai multe hotărâri, aprobându-se decizia Comisiei de validare a dosarelor candidaţilor la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte  AJF Timiş.

S-a stabilit ca din Comisia de numărare a voturilor să facă parte cinci membri, la procesul de numărare a voturilor având totodată dreptul să supravegheze şi candidaţii, în calitate de observatori ai procesului de numărare.

Ordinea pe buletinele de vot şi ordinea în care candidaţii îşi vor prezenta programul în faţa membrilor afiliaţi la Adunarea Generală Ordinară care va avea loc sâmbătă 24 februarie a fost stabilită prin tragere la sorţi, pentru funcţia de preşedinte fiind după cum urmează: Gabi Stoicovici, Romeo Malac, Ioan Mureşan şi Adrian Onica.

Iar pentru funcţiile de vicepreşedinte ordinea este următoare: Raul Ghiciulescu, Nicolae Pleşa, Ionel Poclid, Pavel Velcotă, Wiliam Harasim, Dorin Micşa şi Ciprian Trancă. Sunt așadar șapte candidați pe 3 locuri.

De menționat și că toate aceste patru puncte pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate de membrii prezenţi cu drept de vot. Pe ordinea de zi nu a fost trecută în schimb contestaţia adresată AJF Timiş de către Nicuşor Tanasoglu, în privinţa respingerii dosarului pentru candidatura la funcția de vicepreşedinte al asociației județene.

S-a mai discutat și despre articolul 21 din Statutul AJF Timiș, în sensul de a fi anulat de către Comitetul Executiv al forului fotbalistic, ceea ce nu este însă regulamentar, modificarea anumitor articole din Statut putând fi efectuată numai cu aprobarea şi prin votul Adunării Generale.

În fine, s-a stabilit și ca mass-media să aibă acces în sala de votare, cu dreptul de a fi prezentă într-un spaţiu special amenajat, revenindu-se așadar asupra unei decizii inițiale nefavorabile în ceea ce privește participarea presei. Răsturnarea de situație a fost decisă în unanimitate în şedinţa de marți, dar în cazul acestui aspect ca și inventat rămâne totuși hilară pierderea de timp, generată cel mai probabil de angoasele unora, când de fapt altele ar trebui să fie problemele care să atragă atenția și să inducă dezbaterea.

Iar la sfârşitul şedinţei toţi cei prezenți i-au urat ”La Mulți Ani!” lui Dănuţ Laţa la împlinirea marți a 66 de primăveri.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: