Declarații după 5-1 (1-1) ASU Politehnica. Drăghici, Iorgovan, Visatovici, Brîndescu: ”I-am certat la pauză și jocul s-a schimbat radical!”

ASU Politehnica a răsturnat sâmbătă scorul în manșa I a jocului de baraj cu Voința Lupac, egalând pe ”Știința” tot în prima jumătate a reprizei I și marcând de 4 ori la reluare, când și-a permis luxul de a rata și un penalty: 5-1 (1-1). Iată ce au spus ”la cald” protagoniștii, urmând a reveni în timp util și cu pozele…

15

 

Sorin Brîndescu (antrenor ASU Politehnica): ”Am fost luați prin surprindere şi am primit un gol foarte repede. Dar după cum au decurs apoi ostilităţile am luat o opţiune serioasă pentru promovare şi nu cred că vom primi patru goluri în retur. La pauză i-am certat pe jucători şi evoluția lor s-a schimbat radical, am mărit ritmul de joc, adversarul a căzut fizic şi am reuşit până la urmă să înscriem 5 goluri. Nu l-am certat pe Burtic pentru golul primit, în schimb pe Drăghici l-am certat puțin pentru ratarea penalty-ului. Teoretic, am luat o opţiune serioasă privind promovarea în Liga a III-a”.

Octavian Drăghici (atacant ASU Politehnica): ”În primul rând noi ne-am dorit să nu primim gol, dar ne-au luat prin surprindere şi au deschis scorul repede. Ne-am revenit chiar dacă am început greoi, probabil şi din cauza emoțiilor, publicul fiind foarte numeros. Am fost certat un pic de antrenor pentru penalty-ul ratat, dar eu am vrut să fac spectacol şi scăriţa nu mi-a ieşit. A fost o atmosferă frumoasă! Dacă jucam pe Dan Păltinişanu sigur erau peste zece mii de spectatori. În final este bine că ne-am asigurat calificarea în proporţie de 80%”.

Sergiu Iorgovan (atacant ASU Politehnica, prezent la meci dar neconvocat, în tratament fiind): ”Sunt bucuros că am reuşit şi eu prin prezenţa mea să particip la această victorie foarte importantă. Mă simt bine, am încheiat şedinţele de chemioterapie şi pe 29 iunie voi fi operat. Sunt nespus de bucuros că echipa mea a câştigat şi sigur nu va rata promovarea în liga a III-a. Vom bate şi la Lupac!”

Bosco Visatovici (antrenor-jucător Voința Lupac): ”Am întâlnit un adversar de valoare. Merită să promoveze! Au suporteri care dau dovadă de caracter şi fac un spectacol cum rar se mai vede pe stadioanele noastre. Cât ne-au ţinut bateriile, am reuşit să ţinem de rezultat. Băieţii vin de la muncă, nu fac antrenament şi lipsa de pregătire s-a văzut. Nu am ce să mai zic… Urez baftă adversarilor, că au fost mai buni decât noi. Ne revedem la Reşiţa!” 

Brîndescu a început azi meciul cu 1. Burtic / 6. Contescu, 27. Gavriluță, 21. Gălan, 26. Taub, 5. Rebenciuc, 20. Naidin – cpt., 7. Stancu, 24. Vucea / 15. Ghinescu, 17. Drăghici, efectuând două înlocuiri la pauză.

Rezerve: 30. Rusu / 22. Filimon, 4. Damian, 16. Feraru, 14. Budur, 25. Rus, 10. Ilie.

Voința Lupac: 33. Petruț / 6. Costachi, 15. Vișatovici, 10. Domondi, 7. Oncică, 25. Mezin, 21. Lazarovici, 19. Străin, 16. Marta, 23. Moț, 11. Tărăbăț.

Rezerve: 98. Popescu / 30. Loba, 85. Nicolici, 9. Creangă, 22. Filipoaică, 17. Mitler.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 3

 


Alte articole legate de acest subiect: