Deian Sorescu, gol + pasă de gol: ”Ne creăm ocazii, avem meci de meci două singuri cu portarul”

Deian Sorescu este pe val și a marcat în cel de-al doilea weekend consecutiv, deschizând scorul pentru a treia oară în ultimele 12 etape în prima repriză respectiv în a doua apariție succesivă acasă deja în primele 10 minute, ceea ce l-a propulsat drept golgheter al alb-violeților de la ASU Politehnica Timișoara, învingători astăzi în premieră acasă la mai mult de un gol diferență în 2017/8 grație șutului său dar și pasei de gol adresată lui Plămadă în minutul 84, 2-0, atrăgând implicit remarca antrenorului său că ar putea intra în vederile selecționerului reprezentativei sub 21 de ani.

”Sunt bucuros pentru reușitele mele dar în special pentru echipă, învingătoare într-un meci greu, de luptă, venit după 15 ore de mers cu autocarul. Putem să ne bucurăm de acest succes foarte important, prin care ne-am asigurat pe anul acesta un loc între primele 10 clasate, foarte important pentru club”, a spus Deian Sorescu după 2-0 cu CS Luceafărul Oradea.

Despre dezechilibrul numeric survenit după pauză, în minutul 54, defavorabil vizitatorilor, Sorescu a semnalat că ”este greu să joci contra unora cu unul în minus la un meci de luptă. Noi azi am jucat mai puțin cu mingea…”

Sorescu a mai remarcat și că ”ne creăm ocazii, avem mereu două singuri cu portarul sau în fața porții și nu fructificăm, dar azi am gestionat bine jocul…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: