Deja clasic. Dumbrăvița câștigă, Șag pierde

Dacă tot și-a asigurat câștigarea campionatului înainte de termen încă de la mijlocul săptămânii, noua laureată a ligii a patra timișene ACS Dumbrăvița și-a încununat reușita prin a mai adăuga încă un succes în matineul de astăzi, la debutul etapei cu numărul 30 în Divizia D Timiș, tocmai cu ocazia ceremoniei de decernare de către AJF Timiș a medaliilor și tricourilor de campioni posesorilor începând de astăzi ai trofeului învingătoarei în principalul eșalon din cel mai vestic județ al țării.

Alb-verzii au jucat pe teren propriu în cea de-a 13-a etapă din returul ligii a patra timișene, semnând a șasea victorie consecutivă în ”D”, răstimp în care au marcat 24 de goluri, primind numai patru: ACS Dumbrăvița – Cocoșul Orțișoara 2-0 (0-0).

Dan Silaghi în minutul 55 și Eduard Soare în cel imediat următor au înscris pentru proaspeții campioni, cel de-al doilea printr-un gol de toată lauda, acesta fiind al zecelea triumf consecutiv acasă al elevilor lui Sorin Bălu.

Iar după meci a urmat festivitatea de premiere a campioanei, într-o bucurie generală. Nu aceleași senzații au fost împărtășite cam la aceeași oră la Șag, unde CS Timișul, campioana de toamnă, găzduind cu începere cu 30 de minute mai târziu decât startul partidei de la Dumbrăvița, partida de la ora 11 cu Voința Mașloc, a suferit o nouă înfrângere, a șaptea în retur respectiv a treia acasă, fără a mai fi câștigat în propriul fief în ultimele 4 apariții, toate cu un unic punct adjudecat.

De fapt, exceptând meciul direct din debutul returului, ACS Dumbrăvița – Timișul Șag 2-0, este pentru a cincea oară în sezonul de primăvară ca primii clasați după tur să piardă în aceeași rundă în care ”verzii” desprinși în frunte au câștigat: CS Timișul – Voința Mașloc 1-2 (0-1).

Oaspeții s-au desprins prin golurile lui Mircea Șchiopu și Cătălin Petri din minutele 17 și 47, secund clasații ripostând doar prin reușita lui Dan Rațiu din minutul 75. Pierzătoare acum două etape, în precedenta deplasare, tocmai la Dumbrăvița, cu 2-1, Voința a semnat astăzi întâiul triumf afară din retur.

Iar etapa continuă diseară, programul rundei, clasamentul actualizat și țintarul etapei a 31-a fiind enumerate pe coloana datelor tehnice. Sporttim va reveni cu cronica și fotografiile meciului de la Dumbrăvița…

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: