Deschidere de scor în minutul 1. ASU Politehnica – Național Sebiș 2-0 (1-0): cap, cap. Andone: ”Venim după o săptămână foarte dificilă în plan fizic”

Ocupanta locului 5 în Liga 2 a câștigat astăzi în Timișoara jocul amical cu o divizionară C arădeană, alb-violeții înscriind încă din primul minut al întâlnirii: ASU Politehnica – CS Naţional Sebiş 2-0 (1-0).

Meciul de verificare cu ”violeții” de pe ”Știința” în calitate de gazde s-a disputat astăzi de la ora 12 în cartierul Plopi, unde îşi desfăşoară partidele din Seria I a ligii a V-a echipa Tricoul 1 Iunie Timişoara, iar debutul jocului a fost cât se poate de promiţător pentru secund divizionari, care au marcat în chiar primul minut.

Trupa lui Bogdan Andone a deschis scorul prin Raul Krausz, care a finalizat cu o lovitură de cap centrarea expediată de Ignea, autor al unei lovituri libere de la 25 de metri, din lateral stânga: 1-0.

ASU Politehnica a înscris și în primul sfert al părții secunde, scorul final fiind stabilit încă din minutul 59, de către căpitanul Ioan Mera, care a marcat, tot cu capul, în urma unei lovituri de la colţ executată de pe partea stângă de Predescu.

2-0 iar de luni echipa ASU Politehnica Timişoara va intra într-un cantonament centralizat în localitate, cu un lot de 23 de jucători.

Bogdan Andone (antrenor principal ASU Politehnica): ”Un antrenament util, ca toate meciurile amicale. Cum am spus și la precedentul meci, e important să nu avem accidentări, deși Taub și Motreanu au simțit unele dureri la genunchi, în spate, dar asta poate fi și din cauza terenului. Mă bucur că băieții sunt preocupați de ceea ce au de făcut, au dat dovadă de o atitudine pozitivă. Vin după o săptămână foarte dificilă din punct de vedere fizic. Au respectat ceea ce le-am cerut, au câștigat meciul fără să primească gol, astfel că a fost o săptămână bună din toate punctele de vedere. Încercăm să formăm lotul de care avem nevoie. Pentru unii dintre băieți a fost ultima verificare, astfel că urmează să port o discuție cu staff-ul meu și ne vom edifica asupra jucătorilor care vor intra de luni în cantonament. Îmi doresc un lot de 23 de jucători, dintre care trei portari. Vom vedea unde suntem și în ce ne putem încadra. Ceea ce mă bucură foarte mult e evoluția copiilor noștri. Portarul Borbei a făcut din nou un meci foarte bun, Gașpar a intrat și el și a apărut chiar la finalizare”.

Arbitrul Costel Dobrişan a condus următoarele formaţii:

ASU Politehnica Timișoara : Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia, Scutaru, Taub – Krausz, Ignea, Boloca – Sorescu, Lazovic, Schieb.

Au mai intrat Borbei – Coadă, Bîte, Gașpar, Ivanovic, Mera, Predescu, Lazea, Plămadă și Teut.

CS Național Sebiș : Poiană – Poștoarcă, Basic, Pîslaru, Siminic – Ruță, Szilard Vereș, Petculescu, Săulescu – Tătulea, Enciu.

Au mai intrat Dagău – Dumitrache, Pintea, Sebastian Susan, Claudiu Vereş, Deliman, Rugină, Moise, Mărgărit.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 20

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: