Despărțire Paul Codrea – ASU Politehnica. Interimar al ”violeților”, Antonio Foale

Paul Codrea nu va mai fi pe banca tehnică a alb-violeților la jocul amical programat sâmbătă de la ora 15 pe terenul ”Știința”, contra sârbilor de la Vojvodina U19, și nici duminică, în faza grupelor ”Cupei de Iarnă” la minifotbal a divizionarelor D, despărțindu-se de ASU Politehnica în preziua meciului cu alb-roșii din Novi Sad, la capătul a aproape 2 ani ca antrenor principal al timișorenilor.

Sorin Brândescu, Toni Foale, Paul Codrea şi Sebastian Novovici, la introducerea oficială în scenă a două nume cheie pentru ASU Politehnica Timişoara

 

Antrenor interimar al liderului Diviziei D Timiș a fost numit directorul tehnic Antonio Foale, revenit astfel în rolul de ”principal” avut în trecut la alb-violeți, urmând ca ASU Politehnica să anunțe investirea unui înlocuitor permanent al lui Paul Codrea.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a grupării de liga a IV-a: „Clubul nostru anunță încetarea colaborării cu Paul Codrea, care a deținut funcția de antrenor principal din februarie 2013. Îi mulțumim pentru tot ajutorul pe care ni l-a acordat în creșterea echipei noastre și sperăm că în viitor drumurile noastre se vor intersecta din nou. Interimatul va fi asigurat de Antonio Foale, cel ce a activat în ultimii doi ani ca director tehnic al Politehnicii”.

Paul Codrea o prelua pe ASU Politehnica înaintea returului ediției 2012-2013 a ligii a V-a, promovând cu alb-violeții în Divizia D Timiș, de pe locul 2 în Seria a III-a a Campionatului Județean, la două puncte în urma Progresului Racovița, și încheia tot pe locul 2 și în sezonul 2013-2014, în eșalonul patru, în urma Ghirodei, câștigând în schimb în vară faza județeană a Cupei României. Ulterior, cu 15 victorii și două remize la zero, timișorenii au încheiat sâmbăta trecută pe primul loc turul actualei campanii a Diviziei D Timiș.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: