Deta – Dumbrăvița 3-3. Florin Albu: ”Bine că n-am pierdut, că s-ar fi vorbit că am făcut blat” Sorin Bălu: ”Adunăm la zestrea pe care o avem”

ACS Dumbrăvița a rămas în fruntea clasamentului Diviziei D Timiș și după etapa cu numărul 23, în care n-a câștigat în premieră în retur, la cel de-al șaselea hop, remizând în schimb la nou-promovata din Deta, prin a înscrie de două ori în prelungiri, după ce gazdele răsturnau scorul în prima repriză la 3-1.

S-a încheiat 3-3 (3-1) matinalul de sâmbătă de la Deta, arbitrat de Alexandru Manea –Horaţiu Lotrean şi Alexandru Gherman, observator de arbitri fiind Zaharie Ciev și delegat de joc Gheorghe Medişanu, după ce în tur dumbrăvițenii se impuneau cu 5-1 în duelul trupelor alb-verzi, iar Sporttim revine pe lângă cronica meciului și galeria foto, publicate în consemnări anterioare, și cu declarațiile antrenorilor.

Florin Albu (ASO Deta): ”Aşa-i fotbalul, de aceea este frumos, când chiar poţi să și pierzi în prelungiri! Nu este însă primul meci în care mi se întâmplă aşa ceva, dar astăzi a fost egal. Bine că nu am pierdut, că s-ar fi vorbit că am făcut blat. Noi nu facem nici un blat cât sunt eu la echipă, ci băieţii au luptat extraordinar dar din păcate… Însă diferenţa între noi nu s-a văzut ca fiind aşa de mare, între locul unu şi trei. Da, am avut victoria în mână, pot spune că am pierdut două puncte, chiar dacă finalul le-a aparţinut oaspeţilor. Sperăm să o ţinem tot aşa şi mergem mai departe! Și le urez baftă celor de la Dumbrăviţa.”

Sorin Bălu (antrenor ACS Dumbrăviţa): ”Un egal în extremis! Și totuşi, este un punct câştigat, iar astfel adunăm la zestrea care o avem. Mergem mai departe, să câştigăm celelalte puncte în continuare. Gazdele au făcut un joc agresiv, joc bazat pe multă atitudine şi multă voinţă, au făcut o partidă bună, iar rezultatul este just. Și arbitrajul a fost OK”.

Următoarea deplasare a liderului dumbrăvițean este în intermediara din 25 aprilie, peste 10 zile, la Bazoș, pe când următorul meci acasă al detenilor în aceeași rundă a 25-a, cu secund clasata CS Timișul Șag, până atunci prima clasată mai având de jucat pe teren propriu cu AS Pobeda, sâmbătă, iar ASO Deta la Gătaia.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: