Deta – Periam 0-5 cu 4 goluri marcate de Blaga și Șag – Sânnicolau Mare 2-0 în continuarea sâmbetei la ”D”

Alte victorii tot la zero în partidele disputate după-amiază în liga a IV-a timișeană, precum în cazul celor de la matineu. Iar oaspeții n-au ezitat să-și mai treacă în cont încă un succes, tot la scor.

ASO Deta – Avântul Periam 0-5 (0-2)

Victorie indiscutabilă obţinută de elevii lui Marius Stanache, la un scor neaşteptat de mare şi la zero. A doua fără replică și la mare diferență, dar și a patra consecutivă, în vreme ce ASO a încasat și pentru al doilea meci la rând tot 5 goluri.

Jucătorul meciului a fost Rareş Blaga, care a marcat patru goluri, în minutele 22, 37, 59 și 80, completat de Cristian Radu în minutul 64, la prima atingere de balon.

Arbitrul Alexandru Manea a acordat numai un cartonaş galben, jucătorului de rezervă Cornel Mihalache, care a întârziat iar când s-a îndreptat spre banca de rezervă a trecut prin teren. Atenţionat de asistentul Gaşpar, Manea nu l-a iertat pe veteranul Mihalache.

Antrenorul Marius Stanache a folosit următorii jucători: Ulmet – Cătălin Filip, Artimon, Bobu, Costândana, Mânecan, Forghici, Victor Toma, Blaga, Trandu, Ologu.

Au mai jucat: Olteanu, Ciobănică, Radu, Mihalache.

Timişul Şag – Unirea Sânnicolau Mare 2-0 (1-0)

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, în urma unei centrări de pe flancul drept, expediată de Dejan Ianoşev şi finalizată cu capul din apropiere de numărul 9. După pauză, gazdele lui Adrian Ianoşev au marcat golul doi prin reuşita lui Raul Dragomirescu, la trei minute de la reluare.

Prim triumf al Timișului după 4 etape, și tot cu 2-0, Unirea cedând în schimb pentru a doua oară consecutiv în deplasare cu 2-0.

În altă ordine de idei, Comisia de Disciplină a AJF Timiș l-a suspendat pentru patru etape pe Rocky Fănel Tranculov (Pobeda Dudeştii Vechi), pentru cartonaşul roşu primit în etapa anterioară, plus o amendă de 200 de lei.

Au mai fost suspendaţi pentru o etapă și Dragan Paulevici (ASO Deta), Claudiu Novac (Seceani) și Darius Viţan (Maşloc), iar toţi trei nu au scăpat nici de amenda de 150 de lei. Suspendați tot pentru o etapă și Eduard Codreanu (Seceani) respectiv Andrei Burghelea (Maşloc).

Mâine, ultimele trei jocuri ale etapei a XIII-a, de la ore diferite.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: