Deta se luminează spintecând lubeniţele sub lucşii nocturnei

După un start ratat, cu o remiză acasă urmată de un eşec zdrobitor şi o altă înfrângere, pe teren propriu, detenii au spart gheaţa în acest sezon spintecând lubeniţele, iar soarele a ieşit şi pe uliţa lor fie şi în nocturnă. Vineri seară, la Gottlob, în uvertura rundei a patra în Divizia D Timiş, a fost Spartak – AS FC Deta 1-3 (0-0), în cazul gazdelor dovedindu-se că un nou joc la doar 48 de ore după eşecul conturat miercuri deja la pauză la Dudeştii Vechi, 4-2 pentru Pobeda, e totuşi prea mult.

Rezultatul de la Gottlob denotă atât că noua ediţie a ligii a patra va propune totuşi destule întorsături de situaţie cât şi senzaţia că Spartak e mai degrabă cu numele în lupta pentru întâietate, resursele de potenţial şi volitive fiind de fapt mai restrânse.

FC Deta, evoluând în formula 4-2-3-1, cu 12. Marta – 2. Picioruş, 17. Bucure (cpt), 11. Kovacs, 6. Seculin – 8. Tatarici, 5. Petean – 7. Marcu, 16. Roşca (75, 18. Mandache), 9. Rujan – 10. Cosur (89, 13. Chişozan), şi-a apropiat victoria în ultimele 5 minute ale jocului, aceeaşi perioadă în care Spartak se impunea la limită acasă vinerea trecută, în faţa celor din Bobda.

Pentru detenii pregătiţi de Emeric Vascko au marcat Roşca, în minutul 61, Rujan, în minutul 85, şi Tatarici, în minutul 90. „Cu o atitudine demnă de lăudat, am reuşit să ne impunem în faţa unei echipe <grele> a ligii a IV-a, chiar pe terenul ei. Cel mai bun jucător al nostru a fost echipa, în totalitatea ei. Nu pot să nu-l remarc totuşi pe juniorul Tatarici, autor al unui eurogol la scorul de 2-1, cu un şut cu stângul, de la 25 metri, în vinclu. Un alt remarcat, Marcu, coautor la primele două goluri. Aprecieri pentru arbitrajul lui Raul Ciev, discret şi pe fază!”, ne-a declarat Daniel Seculin, antrenor secund şi organizator de competiţii la învingători, pentru care Stan, cu numărul 15, a luat loc pe banca de rezerve, iar Roşca, în minutul 49, respectiv Kovacs, în  minutul 65, au fost sancţionaţi cu cartonaş galben.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: