Dilema lui Contescu: între… Arad şi Reşiţa

Contescu, împărţindu-se pe mai multe fronturi, n-are însă cum să-şi conducă duminică ambele echipe

„La ora actuală n-am nici cea mai vagă idee cum mă voi împărţi”, a recunoscut după victoria juniorilor săi cu 1-0 antrenorul Cristian Contescu, făcând referire la programul competiţional ce-i aduce în cale duminică două jocuri ale formaţiilor juvenile pe care le conduce.

Astfel, la ora 11, selecţionata judeţeană Timiş U16, cu juniori născuţi în 1995, încearcă să-şi menţină la Reşiţa statutul de echipă neînvinsă în serie după 3 jocuri, în partida retur cu cărăşenii, care îşi doresc foarte mult revanşa, iar la ora 12,30 învingătorii bihorenilor, FC Poli 2002, au un nou joc de campionat, la Arad, în compania lui ACU, în Campionatul Naţional republican.

Contescu, încotro? În Valea Domanului sau pe malul Mureşului?

„Avem un meci dificil la Reşiţa, Caraş Severin dorindu-şi foarte mult să-şi treacă primele puncte în cont şi să învingă Timişul. Revine Deian Boldor, după convocarea la lotul naţional, respectiv Dorin Rotariu, după accidentarea suferită, aşa încât sperăm la un rezultat bun, tot aşa cum am izbutit la Craiova, duminică, 0-0 cu selecţionata Doljului, care are 4 jucători remarcabili, confortabili la balon, evidenţiindu-se mai ales fiul lui Mitriţă. Şi din rândurile jucătorilor noştri au fost evidenţiaţi câţiva juniori, Romeo Chihaia fiind prezent la meci din partea forului federal. Deşi fără goluri, a fost un joc bun”, a explicat Florian Mierea, vicepreşedintele AJF Timiş şi conducător al delegaţiei selecţionatei judeţene.

Mierea, preşedintele forului timişean Dănuţ Laţa şi Romeo Malac, antrenor secund la selecţionata judeţeană, au asistat cu toţii la evoluţia juniorilor mari ai FC Poli 2002. Laţa a înccercat să asigure pentru ziua de vineri masa selecţionabililor la Timiş U16 la cantina Liceului cu Program Sportiv, în faţa neaceptării acestui fapt de către clubul alb-violet. Şi apropo de unele condiţii de pregătire, se pare că ar fi în suferinţă recuperarea prin duş şi refacere a juniorilor lui Poli 2002, problemă pusă pe tapet mai marilor clubului, dar care n-ar constitui o scuză pentru acest „subţire” 1-0 de joi, după cum au recunoscut cei din anturajul echipei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: